Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός υπήκοος θα δικαστεί τον Μάρτιο στην Τουρκία

Η 19η Μαρτίου ορίστηκε ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, με το δικαστήριο να αποφασίζει τη συνέχιση κράτησης του Αλτάιλι μέχρι τότε, δήλωσε ο δικηγόρος του Μπόρα Τοκσόι.

Γερμανός υπήκοος θα δικαστεί τον Μάρτιο στην Τουρκία

Ο Γερμανός υπήκοος Ενβέρ Αλτάιλι, ο οποίος κρατείται τα τελευταία δυόμιση χρόνια σε τουρκική φυλακή, θα δικαστεί τον Μάρτιο στην Άγκυρα, έκανε σήμερα γνωστό στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δικηγόρος του.

Η 19η Μαρτίου ορίστηκε ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, με το δικαστήριο να αποφασίζει τη συνέχιση κράτησης του Αλτάιλι μέχρι τότε, δήλωσε ο δικηγόρος του Μπόρα Τοκσόι

Η απόφαση ελήφθη μια μέρα πριν από την άφιξη στην Κωνσταντινούπολη της Άγγελα Μέρκελ, όπου η καγκελάριος θα έχει συνομιλίες με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το θέμα των Γερμανών υπηκόων που κρατούνται στην Τουρκία αναμένεται να τεθεί στις διμερείς συζητήσεις.

Ο Αλτάιλι, που έχει και τουρκική υπηκοότητα, κρατείται χωρίς να έχει δικαστεί από τον Αύγουστο του 2017. Τούρκοι εισαγγελείς αυτή την εβδομάδα απήγγειλαν στον 75χρονο κατηγορίες για τρομοκρατία και κατασκοπεία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v