Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τηλεργασία για τους Ρώσους προτείνει το Κρεμλίνο

«Δεν πρόκειται για συνήθη αργία, ούτε για εορταστικές ημέρες με την κλασική έννοια, αλλά για αργίες που επιβλήθηκαν ώστε να περιοριστούν οι επαφές μεταξύ των ανθρώπων», σημείωσε ο εκπρόσωπος. Στα 1.036 τα κρούσματα.

Τηλεργασία για τους Ρώσους προτείνει το Κρεμλίνο

Την ερχόμενη εβδομάδα, την οποία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε κηρύξει εβδομάδα αργίας λόγω του κορονοϊού, όσοι εργάζονται με τηλεργασία θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο τρόπο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, επισημαίνοντας ότι το ίδιο ισχύει και για τα σχολεία και τα ΑΕΙ.

Ο Πεσκόφ, αναφερόμενος στην αργία της ερχόμενης εβδομάδας, είπε ότι «δεν πρόκειται για συνήθη αργία ούτε για εορταστικές ημέρες με την κλασική έννοια , αλλά για αργίες που επιβλήθηκαν ώστε να περιοριστούν οι επαφές μεταξύ των ανθρώπων».

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι όλες οι επιχειρήσεις της αμυντικής βιομηχανίας που έχουν υποχρεωτικό κύκλο εργασίας, θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Στα 1.036 τα κρούσματα

Ο αριθμός ατόμων που νόσησαν από τον κορονοϊό στη Ρωσία αυξήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατά 196, καταγράφοντας ρεκόρ ημερήσιας αύξησης και ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων στα 1.036. Τα περισσότερα κρούσματα, συνολικά 703, έχουν καταγραφεί στην Μόσχα.

Τα κρούσματα έχουν καταγραφεί σε 56 περιφέρειες της χώρας, έχουν αναρρώσει 45 άτομα, ενώ έχουν καταλήξει τέσσερα άτομα, όπως ανακοίνωσε το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αρχής προστασίας του καταναλωτή (Rospotrebnadzor), 20% των προσβληθέντων από τον κορονοϊό μολύνθηκαν κατά την διάρκεια επαφών που είχαν με νοσήσαντες από την Covid-19.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v