Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δυο βαλλιστικούς πυραύλους αναχαίτισε η Σαουδική Αραβία

Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι από τα θραύσματα που έπεσαν στο Ριάντ, στο κέντρο της χώρας και στη νοτιοδυτική πόλη Τζάζαν, που βρίσκεται στις ακτές στην Ερυθρά Θάλασσα. Οι δύο πόλεις ήταν στο στόχαστρο της επίθεσης.

Δυο βαλλιστικούς πυραύλους αναχαίτισε η Σαουδική Αραβία

Η αντιαεροπορική άμυνα της Σαουδικής Αραβίας αναχαίτισε χθες το βράδυ δύο βαλλιστικούς πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από αντάρτες Χούτι της Υεμένης προς το Ριάντ και την πόλη Τζάζαν της Σαουδικής Αραβίας, μετέδωσε σήμερα το SPA, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Σαουδικής Αραβίας, επικαλούμενο εκπρόσωπο του υπό σαουδαραβική ηγεσία συνασπισμού που μάχεται εναντίον τους.

«Δύο πολίτες τραυματίστηκαν ελαφρά λόγω της πτώσης θραυσμάτων του πυραύλου που αναχαιτίστηκε καθώς εξερράγη στον αέρα πάνω από κατοικημένες περιοχές» στο Ριάντ, ανέφερε το SPA, επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο της σαουδαραβικής πολιτικής προστασίας, τον αντισυνταγματάρχη Μοχάμεντ Αλ Χαμάντι.

Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι από τα θραύσματα που έπεσαν στο Ριάντ, στο κέντρο της χώρας και στη νοτιοδυτική πόλη Τζάζαν, που βρίσκεται στις ακτές στην Ερυθρά Θάλασσα, βόρεια των συνόρων με την Υεμένη, ανέφερε το SPA, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο της συμμαχίας συνταγματάρχη Τούρκι αλ Μάλικι.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η εκτόξευση πυραύλων από τους Χούτι και τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν δείχνει την πραγματική απειλή που αποτελούν η οργάνωση και το ιρανικό καθεστώς, σημειώνοντας ότι αυτή η κλιμάκωση δεν αντανακλά την ανακοίνωση της οργάνωσης ότι θέλει κατάπαυση του πυρός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v