Από ρεκόρ σε ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού η Φλόριντα

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες που ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται σε πάνω από 10.000. Έκρηξη της covid 19 μεταξύ των νέων. Μετά τη χαλάρωση των μέτρων επέστρεψαν στις παραλίες και στη νυχτερινή ζωή.

Από ρεκόρ σε ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού η Φλόριντα

Ο αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Φλόριντα των ΗΠΑ σημείωσε σήμερα αύξηση ρεκόρ (11.458 νέα κρούσματα) ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές αυτής της αμερικανικής πολιτείας.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες που ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται σε πάνω από 10.000.

Η Φλόριντα αντιμετωπίζει έκρηξη της νόσου covid 19 μεταξύ των νέων οι οποίοι, λόγω της χαλάρωσης των μέτρων που έγινε από τις αρχές Ιουνίου, επέστρεψαν στις παραλίες και στη νυχτερινή ζωή.

Τουλάχιστον 57.683 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 καταγράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τις προηγούμενες 24 ώρες, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα στις 20:30 χθες τοπική ώρα (03:30 σήμερα ώρα Ελλάδας), το πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς, σε ακόμη ένα θλιβερό ρεκόρ που σημειώνεται μετά την αρχή της πανδημίας.

Την παραμονή της εορτής της Ημέρας Ανεξαρτησίας, η χώρα κατέγραψε 728 νέους θανάτους εξαιτίας της Covid-19, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατρικής σχολής της Βαλτιμόρης που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το σύνολο των θυμάτων του κορωνοϊού στις ΗΠΑ ανέρχεται πλέον σε 129.405.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v