Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμβολιασμοί 24 ώρες τη μέρα στο Λονδίνο πριν τα τέλη Ιανουαρίου

Να έχουν εμβολιαστεί όλοι μέχρι τον Σεπτέμβριο επιθυμεί η κυβέρνηση και πιστεύει ότι είναι εφικτό. Στην Αγγλία εμβολιάζονται κατά μέσο όρο 140 άνθρωποι το λεπτό.

Εμβολιασμοί 24 ώρες τη μέρα στο Λονδίνο πριν τα τέλη Ιανουαρίου

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου πιστεύει ότι είναι δυνατόν να εμβολιαστούν όλοι μέχρι τον Σεπτέμβριο, καθώς προωθεί το σχέδιό της για λειτουργία σε 24ωρη βάση ενός δικτύου κέντρων εμβολιασμών έως το τέλος αυτού του μήνα, σύμφωνα με τον υφυπουργό αρμόδιο για τον εμβολιασμό Nadhim Zahawi.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, η Αγγλία εμβολιάζει κατά μέσο όρο 140 άτομα το λεπτό, ενημέρωσε ο Zahawi. «Θα βελτιωθεί αυτό», πρόσθεσε, την ώρα που ο κόσμος εμβολιάζεται σε δίκτυα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, νοσοκομεία, μεγάλα κέντρα εμβολιασμού και φαρμακεία, με τη λειτουργία σε 24ωρη βάση στο Λονδίνο να ξεκινάει πριν από τα τέλη του μήνα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει στόχο να εμβολιάσει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε οίκους ευγηρίας έως τα τέλη Ιανουαρίου, με αυτούς που είναι άνω των 80 ετών να λαμβάνουν επιστολές για εμβολιασμό στα μέσα του επόμενου μήνα. Ο αρμόδιος υφυπουργός είπε ότι ήδη σε κάποιες περιοχές στέλνονται επιστολές και σε όσους είναι πάνω από 70 ετών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v