Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ελον Μασκ δεν είναι ο πιο πλούσιος στον κόσμο, έχασε $15 δισ. σε μία μέρα

Οι μετοχές της Tesla έκαναν βουτιά 8,6% τη Δευτέρα, μετά τα σχόλια του για το bitcoin. O ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος επανέρχεται στην πρώτη θέση. Το top 5 των πλουσιότερων ανθρώπων παγκοσμίως.

Ο Ελον Μασκ δεν είναι ο πιο πλούσιος στον κόσμο, έχασε $15 δισ. σε μία μέρα

Ο Ελον Μασκ δεν είναι πλέον ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμος, αφότου οι μετοχές της Tesla υποχώρησαν 8,6% τη Δευτέρα, εξαϋλώνοντας 15,2 δισ. από την περιουσία του.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η μεγαλύτερη πτώση της μετοχής της Tesla από τον Σεπτέμβριο τροφοδοτήθηκε εν μέρει από τα σχόλια του Μασκ το Σαββατοκύριακο, ότι οι τιμές του bitcoin και του ether δείχνουν υψηλές. Το μήνυμά του, μέσω Twittter, ήρθε δύο εβδομάδες αφότου η εταιρεία του Tesla ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε 1,5 δισ. δολάρια σε bitcoin στον ισολογισμό της.

Το κρυπτονόμισμα, που έχει κάνει άλμα 400% την τελευταία χρονιά, υποχωρεί για δεύτερη μέρα την Τρίτη, δίνοντας μάχη για τις 50.000 δολάρια, φτάνοντας στις $49.741, σύμφωνα με το Coinbase.

Ο Μασκ πλέον πέφτει στη δεύτερη θέση στη λίστα Bloomberg Billionaires Index των 500 πιο πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο, με περιουσία 183,4 δισ. δολαρίων, από 210 δισ. που είχε τον Ιανουάριο. Ο ιδρυτής της Amazon.com Τζεφ Μπέζος επανέρχεται στην πρώτη θέση, ακόμη και αν η περιουσία του υποχώρησε κατά 3,7 δισ. δολάρια, φτάνοντας στα $186,3 δισ. τη Δευτέρα. Στην τρίτη θέση ο Μπιλ Γκέιτς.

Το top 5 της λίστας με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο:

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v