Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουτιά 8,5% για τη μετοχή της Tesla

Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων αποφάσισε να σταματήσει να δέχεται παραγγελίες για την πιο οικονομική έκδοση του SUV Model Y.

Βουτιά 8,5% για τη μετοχή της Tesla

Πτώση 8,5% σημειώνουν οι μετοχές της Tesla στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street, επεκτείνοντας τις απώλειές τους.

Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων αποφάσισε να σταματήσει να δέχεται παραγγελίες για την πιο οικονομική έκδοση του SUV Model Y. Η μετοχή της τελεί υπό διαπραγμάτευση στα 714,50 δολάρια.

Ο Ελον Μασκ δεν είναι ο πιο πλούσιος στον κόσμο

Ο Ελον Μασκ δεν είναι πλέον ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, αφότου οι μετοχές της Tesla υποχώρησαν 8,6% τη Δευτέρα, εξαϋλώνοντας 15,2 δισ. από την περιουσία του.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η μεγαλύτερη πτώση της μετοχής της Tesla από τον Σεπτέμβριο τροφοδοτήθηκε εν μέρει από τα σχόλια του Μασκ το Σαββατοκύριακο, ότι οι τιμές του bitcoin και του ether δείχνουν υψηλές. Το μήνυμά του, μέσω Twittter, ήρθε δύο εβδομάδες αφότου η εταιρεία του Tesla ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε 1,5 δισ. δολάρια σε bitcoin στον ισολογισμό της.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως χάνει την Τρίτη 13,1% και προσγειώνεται στις 46.350 δολάρια.

Ο Μασκ πλέον πέφτει στη δεύτερη θέση στη λίστα Bloomberg Billionaires Index των 500 πιο πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο, με περιουσία 183,4 δισ. δολαρίων, από 210 δισ. που είχε τον Ιανουάριο. Ο ιδρυτής της Amazon.com Τζεφ Μπέζος επανέρχεται στην πρώτη θέση, ακόμη και αν η περιουσία του υποχώρησε κατά 3,7 δισ. δολάρια, φτάνοντας στα $186,3 δισ. τη Δευτέρα. Στην τρίτη θέση ο Μπιλ Γκέιτς.

Το top 5 της λίστας με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο:

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v