Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα πλατφόρμα της Amazon στην Πολωνία, ξεκίνησε η amazon.pl

«Eίμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους Πολωνούς πελάτες μια επιλογή από 100 εκατομμύρια προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων χιλιάδων προϊόντων από τοπικές πολωνικές επιχειρήσεις», δήλωσε η εταιρεία.

Νέα πλατφόρμα της Amazon στην Πολωνία, ξεκίνησε η amazon.pl

Στον αέρα βγήκε η νέα πλατφόρμα της Amazon στην Πολωνία, η amazon.pl, όπως δήλωσε η εταιρεία, σηματοδοτώντας μια σημαντική εντατικοποίηση του ανταγωνισμού στον αναπτυσσόμενο τομέα ηλεκτρονικού εμπορίου της χώρας.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η Amazon είχε δηλώσει τον Ιανουάριο ότι θα ανοίξει πολωνικό ιστότοπο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τοπικών πελατών, που προηγουμένως βασίζονταν στη γερμανική της έκδοση, αλλά δεν είχε δώσει ημερομηνία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε το Amazon.pl και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους Πολωνούς πελάτες μια επιλογή από 100 εκατομμύρια προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων χιλιάδων προϊόντων από τοπικές πολωνικές επιχειρήσεις», δήλωσε ο Alex Ootes, Αντιπρόεδρος της European Expansion for Amazon.

Σε μια δήλωση του στο Reuters, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Allegro -της πολωνικής ανταγωνιστικής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου- Francois Nuyts δήλωσε: «Στο Allegro, εστιάζουμε κυρίως στους πελάτες», χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στην κίνηση της Amazon.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v