Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιμέτωπη με εκθετική αύξηση κρουσμάτων ξανά η Γερμανία

Χαλαρώσαμε τα περιοριστικά μέτρα και αυτό επιταχύνει την εκθετική αύξηση» της πανδημίας, τόνισε ο Ντιρκ Μπρόκμαν, επιδημιολόγος του RKI.

Αντιμέτωπη με εκθετική αύξηση κρουσμάτων ξανά η Γερμανία

Οι μολύνσεις από τον νέο κορονοϊό φαίνεται πως έχουν εισέλθει και πάλι σε φάση εκθετικής αύξησης, η οποία έφθασε το 20% μέσα στην τελευταία εβδομάδα, προειδοποίησε σήμερα ειδικός του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

«Βρισκόμαστε στο όριο του τρίτου κύματος. Αυτό δεν μπορεί πλέον να αμφισβητείται. Χαλαρώσαμε τα περιοριστικά μέτρα και αυτό επιταχύνει την εκθετική αύξηση» της πανδημίας, τόνισε ο Ντιρκ Μπρόκμαν, επιδημιολόγος του RKI, μιλώντας στο γερμανικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

Ο δείκτης επίπτωσης το τελευταίο επταήμερο αυξήθηκε σε 84 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, από 83 την προηγουμένη, ανέφερε το Ινστιτούτο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο