Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτόξευση 156% για τις πωλήσεις της Adidas στην Κίνα

Η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών ανακοίνωσε ότι είχε κέρδη 502 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, από 26 εκατ. το 2020. To άλμα στην Κίνα ήρθε παρά το μποϊκοτάζ ορισμένων καταναλωτών.

Εκτόξευση 156% για τις πωλήσεις της Adidas στην Κίνα

Πιο σίγουρη για τις πωλήσεις της φέτος είναι η Adidas, καθώς σημειώνει πιο ισχυρή από την αναμενόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο, παρά το μποϊκοτάζ των καταναλωτών στην ηπειρωτική Κίνα.

«Η επιτάχυνση θα τροφοδοτηθεί από την κυκλοφορία καινοτόμων προϊόντων», δήλωσε η Adidas. Αναμένει ότι τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως το UEFA Euro και το Copa America, θα δώσουν επίσης στήριξη.

Η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών ανακοίνωσε ότι είχε κέρδη 502 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, από 26 εκατ. το 2020. Οι πωλήσεις σε ουδέτερη συναλλαγματική βάση αυξήθηκαν 27% την ίδια περίοδο.

Οι πωλήσεις στην Κίνα αυξήθηκαν κατά 156% τους πρώτους τρεις μήνες του έτους.

Η άνοδος έρχεται παρά το μποϊκοτάζ ορισμένων καταναλωτών από την ηπειρωτική Κίνα σε διεθνείς εταιρείες της Δύσης, θεωρώντας ότι δεν θα πρέπει να εμπλέκονται στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Οι εταιρείες είχαν εκφράσει ανησυχίες για καταναγκαστική εργασία στην κινεζική επαρχία Σιντζιάνγκ, που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v