Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερωτικό ειδύλλιο Μπιλ Γκέιτς με εργαζόμενη της Microsoft

Οι διευθυντές της εταιρείας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σχέση του με εργαζόμενη ήταν ακατάλληλη και αποφασίστηκε πέρυσι να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ερωτικό ειδύλλιο Μπιλ Γκέιτς με εργαζόμενη της Microsoft

Ερευνα για τη σχέση του συνιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς με υπάλληλο πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες κάνει η εταιρεία, αφότου ενημερώθηκε το 2019 για το θέμα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το διοικητικό συμβούλιο εξέτασε το ζήτημα και πραγματοποίησε «διεξοδική έρευνα» με τη βοήθεια εξωτερικής δικηγορικής εταιρείας, δήλωσε o τεχνολογικός γίγαντας. Δεν κατέληξε σε συμπέρασμα για την έρευνα, επειδή ο Γκέιτς είχε παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο πριν ολοκληρωθεί, δήλωσε η Microsoft.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Dow Jones, οι διευθυντές της Microsoft κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σχέση του Γκέιτς με εργαζόμενη ήταν ακατάλληλη και αποφασίστηκε πέρυσι να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο.

Ο δισεκατομμυριούχος είπε πέρυσι τον Μάρτιο ότι παραιτείται από το διοικητικό συμβούλιο για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη φιλανθρωπία.

Εκπρόσωπος του Γκέιτς είπε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο δεν έχει καμία σχέση με τη ρομαντική σχέση με την υπάλληλο. 

«Υπήρχε μια υπόθεση πριν από σχεδόν 20 χρόνια που έληξε φιλικά», είπε η εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι «η απόφασή του για παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο δεν είχε καμία σχέση με αυτό το θέμα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v