Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απαγορεύθηκε η διαφήμιση «Ωρα να αγοράσετε Βitcoin» στο Λονδίνο

Οι αφίσες, που εμφανίζονται σε όλο το δίκτυο του μετρό και σε λεωφορεία του Λονδίνου, δείχνουν μία εικόνα καρτούν ενώ αναγράφεται: «Εάν βλέπετε Bitcoin στο μετρό, ήρθε η ώρα να αγοράσετε».

Απαγορεύθηκε η διαφήμιση «Ωρα να αγοράσετε Βitcoin» στο Λονδίνο

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Διαφημιστική εκστρατεία που λέει στον κόσμο στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι «ήρθε η ώρα να αγοράσετε Βitcoin» έχει απαγορευτεί από τη ρυθμιστική αρχή διαφημίσεων ως ανεύθυνη και παραπλανητική.

Οπως μεταδίδει το CNBC, οι αφίσες για την υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Luno -που εμφανίζονται σε όλο το δίκτυο του μετρό και σε λεωφορεία του Λονδίνου- δείχνουν μία εικόνα καρτούν ενώ αναγράφεται: «Εάν βλέπετε Bitcoin στο μετρό, ήρθε η ώρα να αγοράσετε».

Η αρμόδια Αρχή δήλωσε την Τετάρτη ότι οι διαφημίσεις δεν πρέπει να εμφανιστούν ξανά στην τρέχουσα μορφή τους.

«Θεωρήσαμε ότι οι καταναλωτές θα ερμηνεύσουν τη δήλωση "ώρα να αγοράσετε Bitcoin" ως έκκληση για δράση και ότι η απλότητά της έδωσε την εντύπωση ότι η επένδυση σε Βitcoin είναι απλή και προσιτή», δήλωσε η Αρχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v