Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο iPad Pro με ασύρματη φόρτιση ετοιμάζει η Apple

Η βασική αλλαγή του iPad Pro είναι η μετάβαση σε γυαλί στην πίσω όψη του, από το τρέχον υλικό που είναι αλουμίνιο. Οι πωλήσεις iPad έκαναν άλμα 43% το πρώτο τρίμηνο του 2021, με έσοδα 7,8 δισ. δολάρια. Επανασχεδιάζει το Mini.

Νέο iPad Pro με ασύρματη φόρτιση ετοιμάζει η Apple

Νέο iPad Pro με ασύρματη φόρτιση ετοιμάζει η Apple, όπως και τον πρώτο επανασχεδιασμό του Mini iPad σε έξι χρόνια, επιδιώκοντας να συνεχίσει τη δυναμική της σε μία κατηγορία προϊόντων που πήγε καλά στις πωλήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η εταιρεία-γίγαντας με έδρα το Κουπερτίνο στην Καλιφόρνια σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο iPad Pro το 2022 και το mini iPad αργότερα φέτος.

Η βασική αλλαγή του iPad Pro είναι η μετάβαση σε γυαλί στην πίσω όψη του, από το τρέχον υλικό που είναι αλουμίνιο. Η αλλαγή γίνεται εν μέρει για να ενεργοποιηθεί η ασύρματη φόρτιση για πρώτη φορά. Η Apple θα φέρει έτσι τα iPad πιο κοντά στα iPhone, τα οποία έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, βάζοντας γυαλί στην πίσω όψη τους.

Οι πωλήσεις iPad ενισχύθηκαν 43% τους τελευταίους έξι μήνες του 2020, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα έναν χρόνο πριν. Τα κέρδη συνεχίστηκαν και το πρώτο τρίμηνο του 2021, με έσοδα 7,8 δισ. δολάρια, καταγράφοντας άλμα 79% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v