Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο στόχαστρο των Anonymous o Ελον Μασκ

Ομάδα χάκερ δημοσίευσε βίντεο στο οποίο κατηγορεί τον δισεκατομμυριούχο για συνεχές τρολάρισμα της αγοράς κρυπτονομισμάτων. «Ενας ακόμη πλούσιος ναρκισσιστής τύπος, που είναι απελπισμένος για προσοχή».

Στο στόχαστρο των Anonymous o Ελον Μασκ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Στόχος της ομάδας χάκερ Anonynous έχει γίνει ο Ελον Μασκ. Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla και της SρaceX φέρεται να έχει δεχτεί απειλητικό μήνυμα από τους Anonymous. Η ομάδα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κατηγορεί τον Μασκ για συνεχές τρολάρισμα της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

«Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνεις πολύ πιο ευνοϊκή φήμη από οποιονδήποτε άλλον στην τάξη των δισεκατομμυριούχων, επειδή έχεις εκμεταλλευτεί την επιθυμία που έχουμε πολλοί από μας να ζήσουμε σε έναν κόσμο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εξερεύνηση του Διαστήματος», αναφέρει στο βίντεο άτομο που φοράει τη μάσκα του Γκάι Φοκς, του οποίου φυσικά η φωνή έχει υποστεί επεξεργασία.

«Πρόσφατα... ο κόσμος αρχίζει να σε βλέπει ως έναν ακόμη πλούσιο ναρκισσιστή τύπο, που είναι απελπισμένος για προσοχή», αναφέρεται στο βίντεο επίσης.

«Εκατομμύρια επενδυτές λιανικής βασίζονταν πραγματικά στα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα, για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Φυσικά, ανέλαβαν ρίσκο όταν επένδυσαν και όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μεταβλητότητα στα κρυπτονομίσματα, αλλά τα tweet σου αυτή την εβδομάδα δείχνουν σαφή περιφρόνηση στον μέσο εργαζόμενο. Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι ο πιο έξυπνος, αλλά τώρα βρήκες τον δάσκαλό σου! Είμαστε οι Anonymous! Είμαστε λεγεώνα. Περίμενέ μας», αναφέρεται στο βίντεο.

Ο Μασκ δεν απάντησε άμεσα στο απειλητικό μήνυμα, αλλά περίπου 20 λεπτά μετά την ανάρτηση, έγραψε στο Twitter: «Μη σκοτώνεις αυτό που μισείς, σώσε ό,τι αγαπάς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v