Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Δέκα ακόμη σοροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας στο Μαϊάμι

Εργαζόμενοι στην έρευνα και διάσωση συνεχίζουν να ψάχνουν μέσα στα χαλάσματα του γκρεμισμένου κτιρίου Champlain Towers South στο Σέρφσαϊντ, υπό ζεστές και ξηρές καιρικές συνθήκες.

ΗΠΑ: Δέκα ακόμη σοροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας στο Μαϊάμι

Σωστικά συνεργεία ανέσυραν δέκα ακόμη πτώματα από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας στο Μαϊάμι που κατέρρευσε πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων μέχρι τώρα σε 46, ανέφεραν σήμερα αξιωματούχοι.

Εργαζόμενοι στην έρευνα και διάσωση συνεχίζουν να ψάχνουν μέσα στα χαλάσματα του γκρεμισμένου κτιρίου Champlain Towers South στο Σέρφσαϊντ, υπό ζεστές και ξηρές καιρικές συνθήκες, ενώ η τροπική καταιγίδα Έλσα που έπληξε τη δυτική Φλόριντα στην απέναντι πλευρά της Πολιτείας, απομακρύνεται από την περιοχή.

Οι διασώστες έχουν επεκτείνει τις έρευνές τους μετά την ελεγχόμενη κατεδάφιση του υπόλοιπου κτιρίου την Κυριακή το βράδυ.

"Η ομάδα συνεχίζει να προχωρά σε σημεία όπου υπήρχαν οι σοροί, τα οποία δεν ήταν προσβάσιμα πριν από την κατεδάφιση", τόνισε η δήμαρχος της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ, η Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα.

Σημείωσε ότι 94 άνθρωποι που ενδέχεται να βρίσκονταν μέσα στο κτίριο, όταν ένα μεγάλο τμήμα του κατέρρευσε στις 24 Ιουνίου, εξακολουθούν να αγνοούνται.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v