Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερευνα: Το 0,001% εμβολιασμένων που κόλλησε κορωνοϊό έχασε τη ζωή του

Πολύ μικρό το ποσοστό των κρουσμάτων μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων στις ΗΠΑ, υποστηρίζει το Kaiser Family Foundation. Τα στοιχεία για νοσηλείες-θανάτους.

Ερευνα: Το 0,001% εμβολιασμένων που κόλλησε κορωνοϊό έχασε τη ζωή του

Νέα μελέτη για τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ έδειξε ότι λιγότερο από 1% όσων εμβολιάστηκαν πλήρως έχουν κολλήσει τον ιό.

Το στοιχείο προκύπτει από ανάλυση του Kaiser Family Foundation που εξέτασε τα στοιχεία από πολιτείες στις οποίες καταγράφηκαν κρούσματα μεταξύ εμβολιασμένων. Βρήκε ότι αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό των συνολικών μολύνσεων, 0,9% στην Οκλαχόμα, που καταγράφηκε το μεγαλύτερο ποσοστό και 0,1% στο Κονέκτικατ, όπου εντοπίστηκε το μικρότερο.

Για τις περιπτώσεις των πλήρως εμβολιασμένων το CDC καταγράφει μόνο τις περιπτώσεις που οδήγησαν σε νοσηλεία ή θάνατο, αλλά και σε αυτό το μέτωπο τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά. Λιγότερο από το 0,004% όσων είχαν εμβολιαστεί πλήρως και μολύνθηκαν χρειάστηκε νοσηλεία, και λιγότερο από το 0,001% έχασαν τη ζωή τους από την ασθένεια. Πρόκειται για 6.000 σοβαρές περιπτώσεις μεταξύ 163 εκατομμυρίων πλήρως εμβολιασμένων στις ΗΠΑ.

Τα στοιχεία ταιριάζουν με προηγούμενες αναλύσεις που δείχνουν ότι 98-99% των θανάτων είναι μεταξύ μη εμβολιασμένων αμερικανών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v