Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Πληροφορίες για αυτοκίνητο με εκρηκτικά κοντά στο Καπιτώλιο

"Είναι μια έρευνα για απειλή βόμβας", διευκρίνισε η αστυνομία του Καπιτωλίου αφότου δήλωσε νωρίτερα ότι ερευνά ένα "όχημα ύποπτο κοντά στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου". Ταυτοποιήθηκε ο ύποπτος.

ΗΠΑ: Πληροφορίες για αυτοκίνητο με εκρηκτικά κοντά στο Καπιτώλιο

Η αστυνομία επενέβη σήμερα, Πέμπτη, γύρω από ένα όχημα ύποπτο ότι περιέχει εκρηκτικά, κοντά στο Καπιτώλιο, την έδρα του αμερικανικού Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον.

"Είναι μια έρευνα για απειλή βόμβας", διευκρίνισε η αστυνομία του Καπιτωλίου αφότου δήλωσε νωρίτερα ότι ερευνά ένα "όχημα ύποπτο κοντά στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου".

Το Κογκρέσο δεν συνεδριάζει αυτή την εβδομάδα των θερινών διακοπών της Βουλής αλλά υπάλληλοι κυκλοφορούν στον περίβολο του Καπιτωλίου.

 

Ο περίβολος του Καπιτωλίου φρουρείται αυστηρά μετά τη φονική έφοδο που πραγματοποίησαν στις 6 Ιανουαρίου οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ.

Στις 2 Απρίλιου, ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε όταν ένας νέος άνδρας έριξε το αυτοκίνητό του σε οδόφραγμα που προστατεύει την είσοδο πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Ταυτοποιήθηκε ο ύποπτος

Η αστυνομία του Καπιτωλίου ανακοίνωσε  ότι ταυτοποίησε τον ύποπτο που ισχυρίζεται ότι έχει μια βόμβα κοντά στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει τα κίνητρα του δράστη.

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v