Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερντογάν: Είμαστε σε πόλεμο με το Bitcoin

Στόχος του Τούρκου προέδρου είναι να κυκλοφορήσει η ψηφιακή τουρκική λίρα. «Θα συνεχίσουμε την πορεία μας με τα δικά μας χρήματα, που είναι η θεμελιώδης ταυτότητά μας σε αυτό το θέμα».

Ερντογάν: Είμαστε σε πόλεμο με το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Πόλεμο κατά του Bitcoin κήρυξε ο Τούρκος πρόεδρος, που ετοιμάζεται να αποκτήσει τον έλεγχο πριν από την κυκλοφορία της ψηφιακής λίρας.

Κατά τη διάρκεια συνάντησής του με εκπροσώπους νέων από 81 τουρκικές περιοχές, δήλωσε: «Είμαστε σε πόλεμο με το Bitcoin, επειδή θα συνεχίσουμε την πορεία μας με τα δικά μας χρήματα, που είναι η θεμελιώδης ταυτότητά μας σε αυτό το θέμα».

Πολλοί Τούρκοι έχουν στραφεί σε κρυπτονομίσματα ως αντιστάθμιση στη μεταβλητότητα της λίρας, ενώ τα ψηφιακά νομίσματα είναι hot θέμα στην Κωνσταντινούπολη, ενόψει πρότασης νέας νομοθεσίας με στόχο τη ρύθμισή τους. Αυτοί οι κανονισμοί θα ανοίξουν τον δρόμο για την πλήρη εφαρμογή της ψηφιακής λίρας, την οποία η κυβέρνηση σκοπεύει να κυκλοφορήσει έως το 2023.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v