Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Ελ Σαλβαδόρ επενδύει τα κέρδη από το Bitcoin σε κτηνιατρική κλινική

Αποφασίσαμε να επενδύσουμε ένα μέρος από τα χρήματα σε κτηνιατρική κλινική για τους τριχωτούς φίλους μας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ στο Twitter.

Το Ελ Σαλβαδόρ επενδύει τα κέρδη από το Bitcoin σε κτηνιατρική κλινική

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To Eλ Σαλβαδόρ θα επενδύσει μέρος από τα κέρδη 4 εκατ. δολαρίων που αποκόμισε από το bitcoin για να κατασκευάσει κτηνιατρική κλινική, δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της χώρας Ναγίμπ Μπουκέλε.

Το bitcoin πραγματοποίησε βουτιά 10% στις 9 Σεπτεμβρίου, όταν η χώρα της Κενρικής Αμερικής έγινε η πρώτη στον κόσμο που αναγνώρισε το κρυπτονόμισμα ως νόμιμο χρήμα. Ωστόσο, την τελευταία εβδομάδα έχει ενισχυθεί πάνω από 30% στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο.

Το Bitcoin Trust, το οποίο ενέκρινε το Κογκρέσο της χώρας τον Αύγουστο με ενεργητικό 150 εκατ. δολαρίων, έχει πλέον «πλεόνασμα» 4 εκατ. δολαρίων, σημείωσε ο κ. Μπουκέλε. «Οπότε αποφασίσαμε να επενδύσουμε ένα μέρος από τα χρήματα σε κτηνιατρική κλινική για τους τριχωτούς φίλους μας» έγραψε σύμφωνα με το Retuers ο κ. Μπουκέλε στο Twitter.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v