Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα MacBook Pro και ισχυρούς επεξεργαστές παρουσίασε η Apple

Οι νέοι επεξεργαστές, που ονομάζονται τσιπ M1 Pro και M1 Max, είναι 70% πιο γρήγορα από τους προηγούμενους M1. Αποκάλυψε επίσης ένα επανασχεδιασμένο MacBook Pro, με μεγαλύτερη οθόνη, φόρτιση MagSafe και καλύτερη ανάλυση.

Νέα MacBook Pro και ισχυρούς επεξεργαστές παρουσίασε η Apple

Ισχυρούς επεξεργαστές Mac παρουσίασε η Apple τη Δευτέρα, μαζί με μία συνολική ανανέωση των φορητών υπολογιστών MacBook Pro.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η εταιρεία παρουσίασε τα τσιπ σε εκδήλωση τη Δευτέρα, που ονομάστηκε «Unleashed» και που περιελάμβανε επίσης τα τελευταία προϊόντα ήχου της.

Οι νέοι επεξεργαστές, που ονομάζονται τσιπ M1 Pro και M1 Max, είναι 70% πιο γρήγορα από τους προηγούμενους M1, όπως δήλωσε η Apple. Αποκάλυψε επίσης ένα επανασχεδιασμένο MacBook Pro, με μεγαλύτερη οθόνη, φόρτιση MagSafe και καλύτερη ανάλυση.

Τα νέα τσιπ βρίσκονται στο επίκεντρο του πιο σημαντικού update του MacBook Pro από το 2016. Το νέο μοντέλο βγαίνει σε μεγέθη οθόνης 14,2 και 16,2 ιντσών και - όπως και το τελευταίο iPad Pro - οι οθόνες χρησιμοποιούν πάνελ miniLED. Αυτή η τεχνοολογία επιτρέπει βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων. Το νέο MacBook Pro 14 ιντσών ξεκινά από $ 1.999.

O τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε επίσης νέα Airpods και νέα χρώματα για το HomePod Mini.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v