Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν παίρνει πράσινο φως για φέτος η ΙΡΟ της ByteDance

Η start up, η μεγαλύτερη εταιρεία-«μονόκερος» του κόσμου με ορισμένους ιδιώτες επενδυτές να την αποτιμούν στα 400 δισ. δολάρια, δεν είναι πιθανό να πάρει έγκριση το 2021, σύμφωνα με τη South China Morning Post.

Δεν παίρνει πράσινο φως για φέτος η ΙΡΟ της ByteDance

Η ΒyteDance, ιδιοκτήτρια εταιρεία της δημοφιλούς εφαρμογής δημιουργίας μικρών βίντεο TikTok, ενδέχεται να αναβάλει τα σχέδια της για ΙΡΟ μέχρι τα τέλη του 2022, αφότου λυθούν κάποια ρυθμιστικά εμπόδια για το θέμα.

Μία πηγή δήλωσε στη South China Morning Post ότι η start up, η μεγαλύτερη εταιρεία-«μονόκερος» του κόσμου με ορισμένους ιδιώτες επενδυτές να την αποτιμούν στα 400 δισ. δολάρια, δεν είναι πιθανό να λάβει το πράσινο φως από τις κινεζικές αρχές πριν από το 20ο συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος που αναμένεται να γίνει το επόμενο φθινόπωρο.

Με τις κυβερνητικές προσπάθειες για τη διαμόρφωση νέων ρυθμίσεων εξέλιξη, υπάρχει μικρή πιθανότητα η εταιρεία με έδρα το Πεκίνο, που ιδρύθηκε από τον Κινέζο επιχειρηματία Zhang Yiming πριν από σχεδόν μια δεκαετία, να κερδίσει γρήγορα έγκριση για μια αρχική δημόσια προσφορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v