Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελον Μασκ: Να μην κατεβαίνουν σε εκλογές όσοι είναι πάνω από 70 ετών

Παρόλο που ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX δεν διευκρίνισε περαιτέρω το σκεπτικό του, θα μπορούσε να έχει βάλει στόχο τον 80χρονο γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς, με τον οποίο συγκρούστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ελον Μασκ: Να μην κατεβαίνουν σε εκλογές όσοι είναι πάνω από 70 ετών

 Τη θέσπιση ενός κανόνα που να απαγορεύει σε άτομα άνω των 70 ετών να διεκδικούν οποιοδήποτε πολιτικό αξίωμα ζήτησε ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μασκ, με ανάρτησή του στο Twitter. 

«Ας ορίσουμε ένα όριο ηλικίας μετά το οποίο δεν θα μπορεί κάποιος να είναι υποψήφιος για πολιτικά αξιώματα, ίσως ένα νούμερο κάτω των 70», έγραψε.

Παρόλο που ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX δεν διευκρίνισε περαιτέρω το σκεπτικό του, θα μπορούσε να έχει βάλει στόχο τον 80χρονο γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς, με τον οποίο είχε συγκρουστεί πριν από λίγες ημέρες για την έκκληση του Σάντερς να πληρώσουν οι «εξαιρετικά πλούσιοι» φόρους, αλλά και στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν που ανέλαβε τα καθήκοντά του σε ηλικία 78 ετών. Ο προκάτοχός του Ντόναλντ Τραμπ ήταν επίσης άνω των 70 ετών όταν εισήλθε στον Λευκό Οίκο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v