Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιο βαθιά στα crypto μπαίνει η Visa: Λανσάρει νέα συμβουλευτική υπηρεσία

Από την 1η Οκτωβρίου 2020 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 διεκπεραίωσε συναλλαγές ψηφιακών νομισμάτων ύψους 3,5 δισ. δολαρίων, μέσω συστημάτων καρτών που συνδέονται με κρυπτονομίσματα.

Πιο βαθιά στα crypto μπαίνει η Visa: Λανσάρει νέα συμβουλευτική υπηρεσία

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Νέες συμβουλευτικές υπηρεσίες για να βοηθήσει τους πελάτες της να περιηγηθούν στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων εγκαινιάζει η Visa.

Οπως μεταδίδει το CNBC, η Visa δήλωσε την Τετάρτη ότι η συμβουλευτική για κρυπτονομίσματα που βρίσκεται στο τμήμα συμβουλευτικής και ανάλυσης θα προσφέρει συμβουλές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπόρους και άλλες εταιρείες για τα πάντα, από τα χαρακτηριστικά των κρυπτονομισμάτων που κυκλοφορούν έως την εξερεύνηση NFTs.

Ανέφερε επίσης ότι η αμερικανική τράπεζα UMB είναι πελάτης της που χρησιμοποιεί ήδη τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες στον τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Η κίνηση σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη προσπάθεια της Visa να μπει πιο βαθιά στον τομέα των crypto. Από την 1η Οκτωβρίου 2020 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 διεκπεραίωσε συναλλαγές ψηφιακών νομισμάτων ύψους 3,5 δισ. δολαρίων μέσω συστημάτων καρτών που συνδέονται με κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με τον Nicola Plecas, επικεφαλής της Visa στην Ευρώπη για τα κρυπτονομίσματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v