Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Αμπράμοβιτς αποσύρεται από την Τσέλσι

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία βαραίνουν και στο ποδόσφαιρο. Ο Ρώσος μεγιστάνας παραχωρεί την επιστασία της ομάδας στο φιλανθρωπικό του ίδρυμα.

Ο Αμπράμοβιτς αποσύρεται από την Τσέλσι

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς παρέδωσε την επιστασία (stewardship) του ποδοσφαιρικού συλλόγου Τσέλσι στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού του ιδρύματος.

Σε δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «κατά τη διάρκεια της σχεδόν 20χρονης ιδιοκτησίας μου στην Τσέλσι FC, πάντα θεωρούσα τον ρόλο μου ως θεματοφύλακας του συλλόγου, η δουλειά του οποίου είναι να διασφαλίσει ότι είμαστε τόσο επιτυχημένοι όσο μπορούμε, καθώς και να χτίζουμε για το μέλλον, ενώ παράλληλα διαδραματίζουμε θετικό ρόλο στις κοινωνίες μας. Πάντα έπαιρνα αποφάσεις έχοντας κατά νου το συμφέρον του συλλόγου. Παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες».

«Αυτός είναι ο λόγος που δίνω σήμερα στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Chelsea τη διαχείριση και τη φροντίδα της ομάδας. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη θέση για να φροντίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου, των παικτών, του προσωπικού και των φιλάθλων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v