Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Twitter: Για την πώλησή του στον Μασκ θα ψηφίσουν οι μέτοχοι

Πότε αναμένεται να γίνει η ψηφοφορία για το mega ντιλ. Ο Μασκ μπορεί να αποχωρήσει από την εξαγορά, αν το δίκτυο δεν δώσει τα στοιχεία που θέλει για τους ψευδείς λογαριασμούς χρηστών, προειδοποιούν οι δικηγόροι του.

Twitter: Για την πώλησή του στον Μασκ θα ψηφίσουν οι μέτοχοι

Ψηφοφορία των μετόχων σχεδιάζει να κάνει το Twitter μέχρι τις αρχές Αυγούστου για την πώλησή του, ύψους 44 δισ. δολαρίων στον Ελον Μασκ, η οποία έχει προς το παρόν παγώσει, καθώς συνεχίζει να εργάζεται «εποικοδομητικά» για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, ανέφεραν στους εργαζομένους την Τετάρτη κορυφαία στελέχη της εταιρείας social media.

Οπως μεταδίδει το CNBC, οι δικηγόροι του Μασκ προειδοποίησαν το Twitter τη Δευτέρα ότι μπορεί να αποχωρήσει από την εξαγορά εάν η εταιρεία δεν παράσχει τα δεδομένα που αναζητά για ανεπιθύμητους και ψεύτικους λογαριασμούς.

Το Twitter είπε ότι συνεχίζει να μοιράζεται πληροφορίες με τον Μασκ. Μέρος αυτών των δεδομένων είναι το «firehose», ένα σύνολο που περιλαμβάνει όλα τα tweets στην πλατφόρμα που αναλύονται από διαφορετικές παραμέτρους, όπως συσκευές χρηστών ή προφίλ λογαριασμών που δημοσιεύουν tweets, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Το Twitter πουλά αυτά τα δεδομένα σε εταιρείες παρακολούθησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος των δραστηριοτήτων αδειοδότησης, αλλά σχεδιάζει να τα παράσχει στον Μασκ δωρεάν ως μέρος της ανταλλαγής πληροφοριών, ανέφεραν οι πηγές. Το firehose δεν περιέχει εμπιστευτικές πληροφορίες, προσωπικά στοιχεία χρηστών του Twitter που δεν είναι δημόσια ή πόσο συχνά επαληθεύουν τους λογαριασμούς τους, πρόσθεσαν οι πηγές.

Δεν ήταν σαφές πόσες εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τη βάση χρηστών του Twitter θα μοιραστεί με τον Μασκ. Εκπρόσωπός του δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο.

Η κορυφαία δικηγόρος του Twitter, Vijaya Gadde, είπε σε συνάντηση εργαζομένων ότι η εταιρεία αναμένει να διεξαγάγει ψηφοφορία μετόχων για τη συμφωνία με τον Μασκ στα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v