Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Crypto.com: Κατά λάθος κατέθεσε σε γυναίκα $7 εκατ. αντί για... $70!

Μέρος των χρημάτων έχει ήδη δαπανηθεί, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ενός ακινήτου πέντε υπνοδωματίων ύψους 1,35 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας, στα προάστια της Μελβούρνης. Τώρα όμως η εφαρμογή κρυπτονομισμάτων τα ζητάει πίσω.

Crypto.com: Κατά λάθος κατέθεσε σε γυναίκα $7 εκατ. αντί για... $70!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Crypto.com, η εφαρμογή ψηφιακών νομισμάτων, ζητά την επιστροφή περίπου 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας (7,2 εκατομμύρια δολάρια) που μεταφέρθηκαν κατά λάθος (!) σε μια γυναίκα στη Μελβούρνη.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, μέρος τους έχει ήδη δαπανηθεί, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ενός ακινήτου πέντε υπνοδωματίων ύψους 1,35 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας, στα προάστια της Μελβούρνης.

Η εταιρεία ανακάλυψε κατά τη διάρκεια ελέγχου τον Δεκέμβριο ότι είχε κάνει λάθος κατά την επεξεργασία της επιστροφής των 100 δολαρίων Αυστραλίας επτά μήνες νωρίτερα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, όπως μετέδωσε αρχικά το Channel 7. Ένας αριθμός λογαριασμού είχε εισαχθεί κατά λάθος στο πεδίο του ποσού πληρωμής, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτώριας έδωσε εντολή να πουληθεί το σπίτι, το οποίο αγόρασε η αδερφή της γυναίκας, και τα χρήματα να επιστραφούν στην εταιρεία. Η υπόθεση αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο τον Οκτώβριο.

Το Crypto.com δεν έκανε κάποιο άμεσο σχόλιο, όταν έγινε επικοινωνία μέσω email.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v