Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατηφόρισαν οι πωλήσεις των H&M, έμειναν πίσω από τα Zara

Οι πωλήσεις ξεκίνησαν άσχημα στην πιο πρόσφατη τριμηνιαία μέτρηση, αλλά είδαν κάποια βελτίωση λόγω του υψηλότερου ενδιαφέροντος για τις φθινοπωρινές συλλογές σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Οι συνολικές πωλήσεις έφτασαν τα $5,36 δισ.

Κατηφόρισαν οι πωλήσεις των H&M, έμειναν πίσω από τα Zara

Χαμηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών κινήθηκαν οι πωλήσεις της Hennes & Mauritz, καθώς τα νοικοκυριά σε όλη την Ευρώπη παλεύουν με μια κρίση κόστους ζωής εν μέσω ραγδαίας αύξησης των τιμών για τα πάντα, από την ενέργεια μέχρι τα τρόφιμα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, οι πωλήσεις σε τοπικά νομίσματα υποχώρησαν κατά 4% το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο, ανέφερε η εταιρεία. Οι αναλυτές περίμεναν πτώση 1,4%.

Οι πωλήσεις ξεκίνησαν άσχημα το τρίμηνο, αλλά είδαν κάποια βελτίωση λόγω του υψηλότερου ενδιαφέροντος για τις φθινοπωρινές συλλογές σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Οι συνολικές πωλήσεις έφτασαν σε 57,45 δισεκατομμύρια κορώνες (5,36 δισεκατομμύρια δολάρια).

Η πτώση των πωλήσεων έρχεται σε αντίθεση με την Inditex της Zara, η οποία ανέφερε την Τετάρτη άνοδο των πωλήσεων κατά 25% για το πρώτο εξάμηνο και υψηλότερο κέρδος από το αναμενόμενο μετά την αύξηση των τιμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v