Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεβάζει τους μισθούς η Lidl στη Βρετανία

Πάνω από 23.500 εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα θα λάβουν αύξηση μισθού, με έναν εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης να κερδίζει περίπου 2.000 λίρες περισσότερες ετησίως.

Ανεβάζει τους μισθούς η Lidl στη Βρετανία

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl ανακοίνωσε σχέδια για αύξηση ωρομισθίων  για όλους τους εργαζόμενους στα καταστήματα και τις αποθήκες της την επόμενη εβδομάδα - πρόκειται για επένδυση 39,5 εκατ. λιρών.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, από την 1η Οκτωβρίου η Lidl θα αυξήσει το ωρομίσθιο νεοεισερχόμενου εργαζομένου από 10,10 στερλίνες σε £10,90 την ώρα εκτός Λονδίνου και από £11,30 σε £11,95 την ώρα στις περιοχές εντός του αυτοκινητόδρομου M25, ο οποίος περιβάλλει το μεγαλύτερο μέρος του Greater London.

Η Lidl είπε ότι πάνω από 23.500 εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα θα λάβουν αύξηση μισθού, με έναν εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης να κερδίζει περίπου 2.000 λίρες περισσότερες ετησίως.

Yπενθυμίζεται ότι και η βρετανική Marks & Spencer αύξησε ξανά τους μισθούς για τους εργαζόμενους στα καταστήματα, εν μέσω κρίσης κόστους ζωής και σφιχτής αγοράς εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v