Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βούλγαροι εισαγγελείς στην πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων Nexo

Η εταιρεία ερευνάται για σύσταση εγκληματικής ομάδας, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φορολογική και ηλεκτρονική απάτη, καθώς και για έγκλημα που σχετίζεται με την παροχή τραπεζικών υπηρεσιών χωρίς τις απαραίτητες άδειες.

Βούλγαροι εισαγγελείς στην πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων Nexo

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Βούλγαροι εισαγγελείς πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία της δημοφιλούς πλατφόρμας δανεισμού κρυπτονομισμάτων Nexo στην πρωτεύουσα της χώρας, Σόφια, στο πλαίσιο μιας προανάκρισης για φερόμενες παράνομες δραστηριότητες.

Φέρονται επίσης να υπάρχουν αστυνομικοί μπροστά από κτίρια που σχετίζονται με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας.

Μιλώντας για το θέμα, ο επίσημος εκπρόσωπος του Γενικού Εισαγγελέα της Βουλγαρίας είπε:

«Αυτή τη στιγμή, πραγματοποιούνται ενέργειες για ανάκριση μαρτύρων στην Εθνική Ανακριτική Υπηρεσία. Στην πρωτεύουσα γίνονται μαζικές ενέργειες για διερεύνηση, με στόχο την εξουδετέρωση της παράνομης και εγκληματικής δραστηριότητας της τράπεζας κρυπτονομισμάτων Nexo. Αυτή η τράπεζα έχει δημιουργήσει και διατηρεί μια πολυεθνική πλατφόρμα για trading και δανεισμό κρυπτονομισμάτων».

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι πάνω από 300 πράκτορες εργάζονται επί του παρόντος σε μια μαζική δράση εναντίον της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων αξιωματούχων από πολλές υπηρεσίες.

Η εταιρεία ερευνάται για σύσταση εγκληματικής ομάδας, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φορολογική και ηλεκτρονική απάτη, καθώς και για έγκλημα που σχετίζεται με την παροχή τραπεζικών υπηρεσιών χωρίς τις απαραίτητες άδειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v