Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απολύσεις στην πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων Blockchain.com

Διώχνει έως και 110 υπαλλήλους, ως απάντηση στην ευρεία πτώση του τομέα, που οδήγησε τα μεγάλα κρυπτονομίσματα σε νέα χαμηλά από το φθινόπωρο του 2021.

Απολύσεις στην πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων Blockchain.com

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων Blockchain.com απολύει έως και 110 υπαλλήλους, ως απάντηση στην ευρεία πτώση του κλάδου που οδήγησε τα μεγάλα κρυπτονομίσματα σε νέα χαμηλά από το φθινόπωρο του 2021.

«Το οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων είναι αντιμέτωπο με σημαντικούς αντίθετους ανέμους καθώς η πορεία του διορθώνεται από τις προκλήσεις του περασμένου έτους. Για να εξισορροπήσουμε καλύτερα τις προσφορές προϊόντων με τη ζήτηση, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να μειώσουμε το λειτουργικό κόστος και τον αριθμό εργαζομένων», είπε η εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v