Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η κεντρική τράπεζα της Τανζανίας εξετάζει έκδοση ψηφιακού νομίσματος

Η κεντρική τράπεζα δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα πρέπει να αναμένεται η κυκλοφορία ενός ψηφιακού νομίσματος.

Η κεντρική τράπεζα της Τανζανίας εξετάζει έκδοση ψηφιακού νομίσματος

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η κεντρική τράπεζα της Τανζανίας δήλωσε ότι εργάζεται για μια σταδιακή και προσεκτική εισαγωγή ενός ψηφιακού νομίσματος.

Η Τράπεζα της Τανζανίας ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «θα συνεχίσει να παρακολουθεί, να ερευνά και να συνεργάζεται με ενδιαφερόμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένων άλλων κεντρικών τραπεζών, ώστε να καταλήξει σε μια κατάλληλη και ενδεδειγμένη χρήση και τεχνολογία για την έκδοση σελινιών Τανζανίας σε ψηφιακή μορφή».

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η τράπεζα δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις ή πότε θα πρέπει να αναμένεται η κυκλοφορία ενός ψηφιακού νομίσματος.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v