Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Genesis: Ο «Ιησούς του Bitcoin» μας χρωστά πάνω από $20 εκατομμύρια

Η χρεοκοπημένη τράπεζα κρυπτονομισμάτων διεκδικεί 20,9 εκατ. δολάρια από τον Ρόζτερ Βερ.

Genesis: Ο «Ιησούς του Bitcoin» μας χρωστά πάνω από $20 εκατομμύρια

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Mονάδα της πλατφόρμας δανεισμού κρυπτονομισμάτων Genesis ζητά περισσότερα από 20 εκατ. δολάρια από τον μεγιστάνα τoυ bitcoin Ρότζερ Βερ.

Ο Βερ, γνωστός σε ορισμένους ως «Ιησούς του Bitcoin» καθώς ήταν από τους πρώτους που επένδυσαν στο δημοφιλές κρυπτονόμισμα, κατονομάζεται σε κλήτευση δικαστηρίου της Νέας Υόρκης από την GGC International Limited. 

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, το έγγραφο περιελαμβάνει σημείωμα για τουλάχιστον 20,9 εκατ. δολάρια σε χρηματική αποζημίωση, επιπλέον των νομικών εξόδων και εξόδων.

H Genesis υπέβαλε αίτηση πτώχευσης την περασμένη εβδομάδα.

Οφείλει στους κορυφαίους 50 πιστωτές της περισσότερα από 3 δισ. δολάρια.

Η εταιρεία ελέγχεται από την Digital Currency Group, όμιλο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2015 και η αξία του είχε ανέλθει στα 10 δισ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v