Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FTX: Απορρίφθηκε αίτημα του Μπάνκμαν-Φριντ για απόσυρση κατηγοριών

Ο δικαστής Λιούις Κάπλαν απέρριψε αιτήματα των δικηγόρων του Μπάνκμαν-Φριντ να αποσυρθούν δέκα από τις 13 κατηγορίες που του απήγγειλαν εισαγγελείς των ΗΠΑ

FTX: Απορρίφθηκε αίτημα του Μπάνκμαν-Φριντ για απόσυρση κατηγοριών

Ο Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ θα αντιμετωπίσει όλες τις ομοσπονδιακές ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί εναντίον του για την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων FTX, αποφάσισε δικαστής της Νέας Υόρκης την Τρίτη.

Σε απόφαση 41 σελίδων, ο δικαστής Λιούις Κάπλαν απέρριψε αιτήματα των δικηγόρων του Μπάνκμαν-Φριντ να αποσυρθούν δέκα από τις 13 κατηγορίες που του απήγγειλαν εισαγγελείς των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για παραβίαση της νομοθεσίας όσον αφορά τη χρηματοδότηση κομμάτων και συνωμοσία με στόχο τη διάπραξη τραπεζικής απάτης.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, ο δικαστής Κάπλαν απέρριψε επίσης τα επιχειρήματα ότι η έκδοση του 31χρονου από τις Μπαχάμες τον Δεκέμβριο ήταν παράνομη.

Ωστόσο, νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο δικαστής συμφώνησε να αποσύρει τις κατηγορίες που ασκήθηκαν αφότου ο Μπάνκμαν-Φριντ συναίνεσε για πρώτη φορά να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να δικαστεί.

Εκπρόσωπος του πρώην ιδιοκτήτη του ανταλλακτηρίου FTX αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v