Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H&M μηνύει Shein: Μας κλέβει τα σχέδια

Φωτογραφίες με δεκάδες αντικείμενα, από μαγιό έως πουλόβερ, παρουσίασε στο δικαστήριο η H&M, λέγοντας ότι αποδεικνύουν ότι η Shein έκλεψε τα σχέδιά της.

H&M μηνύει Shein: Μας κλέβει τα σχέδια

Η κινεζική εταιρεία fast fashion Shein δέχθηκε μήνυση από την αντίπαλη Hennes & Mauritz (H&M) για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στο Χονγκ Κονγκ -η προσφυγή βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2021.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η Zoetop Business, η οντότητα με έδρα το Χονγκ Κονγκ που ανήκε στο παρελθόν η Shein, είναι μεταξύ των κατηγορουμένων, όπως και η Shein Group.

Η H&M με έδρα τη Στοκχόλμη ζήτησε απροσδιόριστη αποζημίωση και διαταγή για να σταματήσει η Shein να παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα και τα εμπορικά της σήματα.

Λεπτομέρειες της κατάθεσης, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών δεκάδων αντικειμένων, από μαγιό έως πουλόβερ, που η H&M είπε ότι αποδεικνύουν πως η Shein έκλεψε τα σχέδιά της, δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από ακρόαση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ στις 21 Ιουνίου. Η επόμενη ακρόαση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v