Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απογειώνεται το ChatGPT, ετήσιες πωλήσεις $1 δισ. πλησιάζει η OpenAI

Θεωρείται ως μία από τις εταιρείες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο, από βίντεο έως ποίηση, με μερικές απλές εντολές χρήστη.

Απογειώνεται το ChatGPT, ετήσιες πωλήσεις $1 δισ. πλησιάζει η OpenAI

Η OpenAI βρίσκεται σε καλό δρόμο για ετήσια έσοδα 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, καθώς οι επιχειρήσεις υιοθετούν την τεχνολογία πίσω από το ChatGPT, το bot AI, που πυροδότησε ένα κύμα επενδύσεων τεχνητής νοημοσύνης.

Οπως σημειώνει το Bloomberg, η startup που υποστηρίζεται από τη Microsoft κερδίζει περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως, είπε ένα άτομο που ενημερώθηκε για το θέμα, ζητώντας να μιλήσει ανώνυμα. Το Information ανέφερε για πρώτη φορά τα έσοδα της OpenAI, συμπεριλαμβανομένου του ότι έχασε περίπου 540 εκατομμύρια δολάρια το 2022 αναπτύσσοντας το GPT-4 και το ChatGPT. Ένας εκπρόσωπός της δεν απάντησε αμέσως σε αιτήματα για σχόλια.

Η OpenAI θεωρείται ως μία από τις πολλές εταιρείες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο από βίντεο έως ποίηση με μερικές απλές εντολές χρήστη. Από το ντεμπούτο της στο bot τον Νοέμβριο, η OpenAI έχει συνεργαστεί με εταιρείες, από νεοσύστατες εταιρείες έως μεγάλες, για να ενσωματώσουν την τεχνολογία στις επιχειρήσεις και στα προϊόντα τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v