Ελον Μασκ: Δημογραφική κατάρρευση απειλεί την Ελλάδα

«Πρόβλημα για δεκάδες χώρες στον πλανήτη», αναφέρει σε ανάρτηση. «Είναι μια "ωρολογιακή βόμβα" και μια "εθνική απειλή"», σύμφωνα με την παρέμβαση του δισεκατομμυριούχου.

Ελον Μασκ: Δημογραφική κατάρρευση απειλεί την Ελλάδα

«Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα» σχολιάζει ο Ελον Μασκ σε ανάρτησή του στο X, ενώ παραθέτει και άρθρο άγνωστης προέλευσης με τίτλο «Πληθυσμιακή κατάρρευση στην Ελλάδα».

Μάλιστα, το άρθρο εμφανίζει την Ελλάδα ως την πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», αποδίδοντας το σε ξαφνικούς θανάτους και ρεκόρ υπογονιμότητας.

«Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και ο καρκίνος μεταξύ και νέων αύξησαν τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες καταγράφουν το χαμηλότερο ποσοστό σε σχεδόν έναν αιώνα», αναφέρεται στην ανάρτηση που εμπεριέχει η παρέμβαση του Ελον Μασκ.

«Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια «ωρολογιακή βόμβα» και μια «εθνική απειλή» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v