Ενας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη

Στο αεροπλάνο της Boeing 777-300 ήταν 211 επιβάτες και 18 άτομα προσωπικό της Singapore Airlines. Πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Μπανγκόκ.

Ενας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη

Πτήση της Singapore Airlines από το Λονδίνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Μπανγκόκ σήμερα Τρίτη, λόγω σοβαρών αναταράξεων, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, με έναν επιβάτη στο αεροσκάφος νεκρό και δεκάδες τραυματίες. 

Πληροφορίες που δημοσιεύονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για κενό αέρος 1.800 μέτρων.

Η Singapore Airlines δεν ανέφερε πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν. Πολλά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι υπήρχαν 30 τραυματίες.

 

 

 

Οπως μεταδίδει το Reuters, το αεροπλάνο Boeing 777-300ER με 211 επιβάτες και 18 μέλη πληρώματος κατευθυνόταν προς τη Σιγκαπούρη, όταν πραγματοποίησε την αναγκαστική προσγείωση, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου Suvarnabhumi της Μπανγκόκ δήλωσε ότι ιατρική ομάδα είναι σε ετοιμότητα.

«Προτεραιότητά μας είναι να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλους τους επιβάτες και στο πλήρωμα που επέβαιναν στο αεροσκάφος», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία. «Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές της Ταϊλάνδης για να παράσχουμε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v