Ουκρανία: Στους 11 οι νεκροί από το ρωσικό χτύπημα σε υπεραγορά

Η ουκρανική πολεμική αεροπορία ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις της χώρας κατέστρεψαν 12 πυραύλους και 31 drones κατά τη διάρκεια νυχτερινής αεροπορικής επίθεσης που εξαπέλυσε η Ρωσία.

Ουκρανία: Στους 11 οι νεκροί από το ρωσικό χτύπημα σε υπεραγορά

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες σε ρωσικό πλήγμα σε υπεραγορά με υλικά ιδιοκατασκευών στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα ο τοπικός κυβερνήτης Όλεχ Σινεχούμποφ μέσω Telegram.

Ο ίδιος είχε κάνει λόγο σε προηγούμενο απολογισμό χθες για τουλάχιστον έξι νεκρούς, περίπου 40 τραυματίες και 16 αγνοούμενους.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι είχε αναφέρει χθες σε μήνυμά του ότι τουλάχιστον 200 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στην υπεραγορά.

Εν τω μεταξύ, οι ουκρανικές δυνάμεις κατέστρεψαν 12 πυραύλους καθώς και τα 31 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που εξαπέλυσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια νυχτερινής αεροπορικής επίθεσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική πολεμική αεροπορία.

Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν δύο υπερηχητικούς πυραύλους Κινζάλ, χωρίς ωστόσο να δίνουν άμεσα πληροφορίες για τους στόχους που μπορεί να έπληξαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v