Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση-κλειδί για την Ουκρανία στο Βατικανό με Ρούμπιο και Κέλογκ;

Πληροφορίες θέλουν το Βατικανό να φιλοξενεί νέα συνάντηση για την Ουκρανία τον Ιούνιο, με αμερικανική παρουσία υψηλού επιπέδου και στόχο μια άνευ όρων κατάπαυση του πυρός.

Συνάντηση-κλειδί για την Ουκρανία στο Βατικανό με Ρούμπιο και Κέλογκ;

Μια νέα συνάντηση για το ζήτημα της Ουκρανίας είναι πιθανό να οργανωθεί στα μέσα Ιουνίου στο Βατικανό, σύμφωνα με πληροφορίες της Αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal.

Όπως γράφει η εφημερίδα, στην συνάντηση ενδέχεται να πάρει μέρος και αμερικανική αντιπροσωπεία υπό τον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο και τον ειδικό απεσταλμένο του προέδρου Τραμπ για την Ουκρανία Κιθ Κέλογκ.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει, τέλος, ότι πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν εκφράσει την προσδοκία να μπορέσει να προκύψει από την συγκεκριμένη συνάντηση μια άνευ όρων κατάπαυση του πυρός.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο