Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κιρ Στάρμερ: Να επιστρέψει το Ιράν στις διαπραγματεύσεις

«Δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί στο Ιράν να αναπτύξει πυρηνικά όπλα και οι Ηνωμένες Πολιτέιες πήραν μέτρα για να αμβλύνουν αυτή την απειλή», δήλωσε.

Κιρ Στάρμερ: Να επιστρέψει το Ιράν στις διαπραγματεύσεις

Ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ κάλεσε σήμερα το Ιράν «να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» μετά τα αμερικανικά πλήγματα εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων της Τεχεράνης.

«Δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί στο Ιράν να αναπτύξει πυρηνικά όπλα και οι Ηνωμένες Πολιτέιες πήραν μέτρα για να αμβλύνουν αυτή την απειλή», δήλωσε ο Στάρμερ μέσω του X, υπογραμμίζοντας πως «η σταθερότητα στην περιοχή αποτελεί προτεραιότητα».

«Καλούμε το Ιράν να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να βρει μια διπλωματική λύση για να μπει τέλος σ' αυτή την κρίση», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο