Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτός ατζέντας των G20 η αγορά ομολόγων από EFSF

Η αγορά ομολόγων από το EFSF δεν βρίσκεται στην ατζέντα της επερχόμενης συνόδου των G20, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών της Κίνας, Zhu Guangyao.

Εκτός ατζέντας των G20 η αγορά ομολόγων από EFSF
Η αγορά ομολόγων από το EFSF δεν βρίσκεται στην ατζέντα της επερχόμενης συνόδου των G20, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών της Κίνας, Zhu Guangyao, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι η Κίνα έχει εμπιστοσύνη στην Ευρώπη, ενώ επισήμανε πως η Κίνα περιμένει τις λεπτομέρειες των νέων επενδυτικών επιλογών για το EFSF, τονίζοντας παράλληλα πως το EFSF βλέπει την Κίνα ως έναν σημαντικό επενδυτή.

Άλλος κινέζος αξιωματούχος δήλωσε πως η επείγουσα εργασία των G20 είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των αγορών. Ο ίδιος καλωσόρισε την συμφωνία για το χρέος που επιτεύχθηκε στη Σύνοδο της Τετάρτης, ενώ τόνισε πως οι αναπτυγμένες χώρες πρέπει να δώσουν ώθηση στο θέμα των καταθέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο