Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 25 2015

O τίγρης, η JP Αβαξ και... η «Αγιά Σοφιά»

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, η επιστροφή στα σαλόνια της Super League μετά από δύο χρόνια περιπλανήσεων στις μικρότερες κατηγορίες δεν ήταν όπως την ονειρεύονταν.

Σε αντίθεση με την ομάδα μπάσκετ που τα πάει περίφημα υπό τον Μάκη Αγγελόπουλο, η ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχει την ίδια πορεία.

Γι' αυτό το ξεκίνημα της κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, γνωστό ως «Αγιά Σοφιά», θα μπορούσε να αποτελέσει βάλσαμο.

Η περίοδος της διαβούλευσης για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων έληξε, με την ΠΑΕ να διαρρέει στον Τύπο ότι οι γνωμοδοτήσεις των υπηρεσιών του ΥΠΑΠΕΝ ήταν θετικές για τη μελέτη της ΑΕΚ. Εξαίρεση ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, του οποίου η εισήγηση ήταν αρνητική. Όμως, ο δήμος έχει συμβουλευτικό ρόλο.

Επομένως, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για την έγκριση της μελέτης και την έκδοση της οικοδομικής άδειας εντός τριμήνου.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να περάσει απαρατήρητη η συνάντηση του κ. Μελισσανίδη, γνωστού ως τίγρη, με στελέχη της κατασκευαστικής εταιρείας JP Αβαξ. Πολύ περισσότερο όταν η JP Αβαξ ήταν εκείνη που γκρέμισε το παλιό γήπεδο Νίκος Γκούμας στη Ν. Φιλαδέλφεια, πριν μια δεκαετία και πλέον.

Είναι επίσης εκείνη στην οποία η ερασιτεχνική ΑΕΚ φέρεται να χρωστάει πολλά λεφτά, άνω των 2 εκατ. ευρώ, από τότε για το έργο, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής.

Το ερώτημα παραμένει.

Πρόκειται για τυπικές επαφές, ή μήπως κάτι ψήνεται με ορίζοντα την έκδοση της οικοδομικής άδειας;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v