Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 4 2018

H StormHarbour πίσω από το ντιλ της Aldemar

Η StormHarbour ήταν σύμβουλος της Aldemar, συμφερόντων του ομίλου Ν. Αγγελόπουλου, στη στρατηγική συμφωνία που συνήψε με το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο HIG Capital για επενδύσεις εξαγοράς και διαχείρισης ελληνικών ξενοδοχείων.

Η συμφωνία οδήγησε στην εξαγορά της εταιρείας «Τουριστικές Επιχειρήσεις Νότου Α.Ε», συμφερόντων του ομίλου Αγγελόπουλου και της οικογένειας Παπαδοπούλου. Η εταιρεία είναι ιδιοκτήτρια των ξενοδοχείων Armilia Mare και Paradise Village στη Ρόδο.

H StormHarbour φέρεται επίσης να έχει παίξει ρόλο στην προσέγγιση της Apostolopoulos Holdings και του private equity fund HIG, που κατέληξε στην υποβολή μη δεσμευτικής προσφοράς για την απόκτηση του 70,38% του μετοχικού κεφαλαίου της «Θεραπευτήριο Υγεία». H StormHarbour ενήργησε ως σύμβουλος της HIG.

Σημειώνεται ότι η StormHarbour είναι ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία με ειδίκευση στην παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλών παγκοσμίως, που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ελλάδα.

Εχει κάνει κι άλλα ντιλ, όπως ένα στη ναυτιλία, δύο τιτλοποιήσεις τραπεζικών δανείων και μία τιτλοποίηση εταιρικών απαιτήσεων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v