Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημήτρης Κοντογιάννης

Είναι κάτοχος Ph.D στα μακροοικονομικά και την διεθνή χρηματοοικονομική από το City University της Ν. Υόρκης και κάτοχος M.Phil. Κατέχει επίσης M.B.A. και ΒΒΑ στη χρηματοοικονομική από το Baruch College.

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 11 2022

Ακριβά μου ακίνητα

Οι τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα έχουν πάρει την ανηφόρα εδώ και καιρό. Όμως, ακόμη δεν μπορούν να συναγωνισθούν τα ακίνητα άλλων πόλεων του κόσμου.

Πόσα τετραγωνικά διαμερίσματος αγοράζει κάποιος με 1 εκατ. δολάρια σε διάφορες πόλεις του κόσμου;

Μόλις 15 τ.μ. στο Μονακό, 21 τ.μ. στο Χονγκ Κονγκ, 31 τ.μ. στο Λονδίνο, 33 τ.μ. στη Νέα Υόρκη και 35 τ.μ. στη Σιγκαπούρη, 37 τ.μ. στη Γενεύη και 41 τ.μ. στο Σίδνεϊ.

Ακολουθούν η Σαγκάη, το Παρίσι και το Λος Άντζελες με 42 τ.μ. και το Πεκίνο με 45 τ.μ., το Τόκιο με 64 τ.μ., το Βερολίνο με 73 τ.μ., και το Μαϊάμι με 77 τ.μ.

Στη συνέχεια, η Μαδρίτη με 106 τ.μ., η Μουμπάι με 108 τ.μ., το Ντουμπάι με 137 τ.μ., το Κέιπ Τάουν με 220 τ.μ. και το Σάο Πάολο με 256 τ.μ., σύμφωνα με τον οίκο Knight Frank. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο