Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 16 2024

Στο «πράσινο» fund δύο Ελλήνων το διάσημο βραβείο AgriInvestor

Ο συνεταιρισμός των Astarte Capital Partners/Silvipar είναι ο νικητής των βραβείων AgriInvestor σε τέσσερεις επιμέρους κατηγορίες για το 2023 όπως ανακοινώθηκε.

Τα βραβεία AgriInvestor είναι τα πιο διάσημα βραβεία στον κλάδο της δασοκομίας (forestry) και ιδιαίτερα στις επενδύσεις φυσικού κεφαλαίου.

Σημειώνεται ότι το Astarte Capital Partners ιδρύθηκε από τον Σταύρο Σιώκο και την Τερέσα Φαρμάκη. Το Astarte Capital Partners συνεργάζεται με το σουηδικό Silvipar, με τις κοινές ομάδες να έχουν παρουσία στο Λονδίνο, στη Στοκχόλμη και στην Παραγουάη.

Τα βραβεία ανακοινώθηκαν τη στιγμή που το ταμείο Silvipar Astarte Impact Forestry Fund (“SAIFF”) συγκέντρωσε 325 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές, πολύ πάνω από τον αρχικό στόχο.

«Σε αυτό το μέγεθος, το SAIFF παραπέμπει σε χαρτοφυλάκιο άνω των 80.000 εκταρίων και συνολικά 60 εκατομμυρίων φυτεμένων δέντρων, δεσμεύοντας 18 εκατομμύρια τόνους άνθρακα και δημιουργώντας 3.000 άμεσες και 30.000 έμμεσες θέσεις εργασίας σε ένα μέρος του κόσμου που έχει τόσα πολλά να προσφέρει σε σχέση με τις επενδύσεις φυσικού κεφαλαίου», τόνισε το SAIFF σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v