Δεν είναι έκπληξη που ο Elon Musk είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με καθαρή αξία περιουσίας 342 δισ. δολάρια, ο οποίος είχε διπλή ιθαγένεια νοτιοαφρικανική και καναδική όταν γεννήθηκε, αλλά το 2002 απέκτησε την αμερικανική και είναι πλέον κάτοικος των ΗΠΑ.Ο συνιδρυτής της μητρικής εταιρείας του TikTok, Zhang Yiming, αξίζει 65,5 δις. δολάρια και είναι ο πλουσιότερος Κινέζος. Ο Mukesh Ambani με 92,5 δις. δολάρια, πρόεδρος της Reliance Industries, είναι ο πλουσιότερος Ινδός ενώ ο Amancio Ortega με 124 δισ. δολάρια, συνιδρυτής της Inditex (Zara) είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ισπανία.
O Ortega μαζί με τον Γάλλο Bernard Arnaud των 178 δισ. δολαρίων και ιδιοκτήτη της LVMH (Louis Vuitton) είναι οι μοναδικοί μη αμερικανοί ανάμεσα στο κλαμπ των 100 δισ. δολαρίων.
Από τις άλλες χώρες, η Μαρία Αγγελικούση της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, με περιουσία 7,6 δισ. δολάρια είναι το πλουσιότερο άτομο στην Ελλάδα με αριθμό 418 στην παγκόσμια κατάταξη. Στην Αλβανία είναι ο Samir Mane με 1,4 δισ. και στον Καναδά, ο Changpeng Zhao με 62,9 δισ., ιδιοκτήτης ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων.
Στην Κύπρο, ο πιο πλούσιος είναι ο John Fredriksen με 17 δισ. δολάρια και στην Αίγυπτο ο Nassef Sawiris με 9,6 δισ. δολάρια.
Στην Ιταλία είναι ο Giovanni Ferrero με 38,2 δισ. δολάρια και στην Σουηδία ο Stefan Persson της H&M με 18,6 δισ. δολάρια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ουρουγουάη, ο Παναμάς και το Μπαγκλαντές δεν έχουν φέτος δισεκατομμυριούχους στη σχετική λίστα του Forbes.