Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Η Coca Cola ηγήθηκε της… άμυνας

Οριακή υποχώρηση για τον Γενικό Δείκτη με τις τράπεζες, όμως, να υποχωρούν κατά 3,3%. Coca Cola και οι ΓΕΚ Τέρνα, Τέρνα Ενεργειακή και Folli Follie βοήθησαν να μετριαστούν οι απώλειες στην τελευταία συνεδρίαση πριν το Πάσχα.

ΧΑ: Η Coca Cola ηγήθηκε της… άμυνας

Συνεδρίαση που μπορεί να μην άλλαξε τα τεχνικά δεδομένα, αλλά σίγουρα άλλαξε τα συναισθήματα όσων την παρακολούθησαν, η τελευταία πριν τις αργίες του Πάσχα και η οποία συνοδεύτηκε με σημαντική καθίζηση του τζίρου, διαψεύδοντας με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο, την χθεσινή "συναλλακτική αναλαμπή".

Συνεδρίαση αναμονής και ελαφριάς ανόδου των αποδόσεων, για τους Ελληνικούς Κρατικούς τίτλους και στην Αγορά ομολόγων, όπου και εκεί κυριότερο χαρακτηριστικό ήταν η χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα.

Ασφαλώς και μετά το σημερινό κλείσιμο, το momentum παραμένει ανοδικό, όμως η σημερινή εικόνα στο Τραπεζικό ταμπλώ έδειξε πόσο "αδύναμα" ήταν τα χέρια που "οδήγησαν" την χθεσινή αντίδραση, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο του Τραπεζικού δείκτη στα υψηλά ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την χθεσινή συνεδρίαση ο Τραπεζικός δείκτης (η πορεία του στο πρώτο διάγραμμα) είχε κλείσει στις 798,44 μονάδες με κέρδη 2,33% και σήμερα ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 772,35 μονάδες, στο χαμηλό ημέρας, με ημερήσιες απώλειες 3,27%, επιστρέφοντας εντόκως τα χθεσινά κέρδη.

Επίσης, στους σημερινούς προβληματισμούς θα μπορούσε να προστεθεί η σχεδόν ολοκληρωτική απόσυρση των αγοραστών σε τίτλους μεσαίας και μικρότερης κεφαλαιοποίησης, καθώς ελάχιστοι ήταν εκείνοι που κατόρθωσαν να συνδυάσουν αξιοπρόσεκτα ημερήσια κέρδη, με σχετικά "αξιοπρεπείς" συναλλαγές, βάζοντας ερωτηματικά στο σενάριο που ήθελε η άνοδος να είναι πιο "ποιοτική", καθώς συνοδευόταν από διάχυση του αγοραστικού ενδιαφέροντος, σε όλο το εύρος των κεφαλαιοποιήσεων, έστω και σε απόλυτα επιλεγμένους τίτλους.

Όμως, όπως προαναφέρθηκε, η σημερινή μικρή υποχώρηση, δεν άλλαξε το ανοδικό momentum και αυτό παραμένει "ζωντανό" όσο ο Γενικός Δείκτης δίνει κλεισίματα υψηλότερα των 673 μονάδων και ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υψηλότερα των 1800 μονάδων.

Σύμφωνα με τους συγκρατημένα αισιόδοξους, η Αγορά έχει εισέλθει σε ένα μεταβατικό στάδιο και κάθε μείωση του "ρίσκου Χώρας" θα "εξαργυρώνεται" στην Αγορά ομολόγων, αλλά και στο εγχώριο χρηματιστηριακό ταμπλώ, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν αστάθμητοι, αρνητικοί, παράγοντες, στις Διεθνείς Αγορές.

Σύμφωνα με τους αισιόδοξους, αμέσως μετά το Πάσχα, η Κυβέρνηση θα φέρει προς ψήφιση στην Βουλή πολλά προαπαιτούμενα, ώστε να περάσει ένα μήνυμα στους Δανειστές ότι είναι διατεθειμένη να κλείσει γρήγορα τις εκκρεμότητες, όμως η ημερομηνία - κλειδί είναι το διήμερο 21 - 23 Απριλίου (Εαρινή Σύνοδος ΔΝΤ), όπου αναμένονται να προκύψουν αρκετά μηνύματα, ακόμα και όσον αφορά την ημερομηνία επιστροφής των Θεσμών στην Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία μέχρι τις 22 Μαϊου (επόμενο Eurogroup).

Για τις 12 Μαϊου είναι προγραμματισμένη η πρώτη "εξέταση" από τον οίκο DBRS (που μέχρι τώρα βαθμολογεί την Ελλάδα με "CCC"), ενώ σύμφωνα με την Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ, οι αμέσως προηγούμενες και επόμενες, κρίσιμες, ημερομηνίας είναι 21 - 23 Απριλίου 2017 (Εαρινή Σύνοδος ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον), 23 Απριλίου 2017 (1ος γύρος Προεδρικών εκλογών στην Γαλλία), 27 Απριλίου 2017 (Συνεδρίαση ΕΚΤ), 7 Μαΐου 2017 (2ος γύρος Προεδρικών εκλογών στη Γαλλία), 22 Μαΐου 2017 (Eurogroup), 8 Ιουνίου 2017 (Συνεδρίαση ΕΚΤ), 15 Ιουνίου 2017 (Eurogroup), 23 Ιουνίου 2017 (Έκθεση αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Ελλάδος από την Moody's).

Ξεκινώντας από τις λιγοστές ειδήσεις που ακολούθησαν την χθεσινή συνεδρίαση και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αν. Παπαϊωάννου, Μπαράζ μακροχρόνιων ρυθμίσεων για τα μη εξυπηρετούμενα αλλά και για όσα παρουσιάζουν σημάδια αρρυθμίας στεγαστικά δάνεια ετοιμάζονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr, να εφαρμόσουν οι Τράπεζες στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι δηλώνουν οι περισσότεροι από τους εγχώριους αναλυτές, επισημαίνοντας την ανοδική διάθεση, έστω και με μικρά διαλείμματα διόρθωσης, που δείχνει το Χ.Α., παρά την εμφανέστατη απουσία Ξένων χαρτοφυλακίων και η οποία είναι η αιτία "ανακύκλωσης" του ίδιου χρήματος στην εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά.

Πάντως οι ίδιοι σπεύδουν να επισημάνουν ότι η επιβεβαίωση μιας ισχυρής κίνησης - διαφυγής, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, θα συνοδευτεί με παράλληλη αύξηση της συναλλακτικής δραστηριότητας.
Αφήνοντας το Τραπεζικό ταμπλώ, στους προβληματισμούς που επαναδημιούργησε με την σημερινή συνεδρίαση, δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηριχθεί ότι η εικόνα σε ολόκληρο τον 25αρη, ήταν "ρόλος για τρεις" και πιο συγκεκριμένα για ΓΕΚΤΕΡΝΑ (+3,05%), Τέρνα Ενεργειακή (+2,59%) και Folli Follie Group (+2,99% η πορεία της μετοχής από την αρχή τους έτους στο δεύτερο διάγραμμα), έστω και αν ο "φύλακας άγγελος" του Χ.Α., δηλαδή ο τίτλος της ΕΕΕ (+2,78%) κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, ολοκληρώνοντας την συνεδρίαση σε νέα ιστορικά υψηλά, από τότε που επέστρεψε στο ταμπλώ του Χ.Α.

 

Μάλιστα ήταν τέτοιος ο "ενθουσιασμός" των "καθυστερημένων" αγοραστών, για τον τίτλο της ΕΕΕ (η πορεία στο τρίτο διάγραμμα), που μέσω των τελικών δημοπρασιών τον έκλεισαν και στο υψηλό ημέρας, με αποτέλεσμα η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της εισηγμένης να φθάσει στα 9,224 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας το ψυχολογικό φράγμα των 9 δισ. ευρώ, (το σύνολο της κεφαλαιοποίησης των συστημικών Τραπεζών στα 7,768 δισ. και ολοκλήρου του Χ.Α. κοντά στα 47 δισ. ευρώ).

Ξεκινώντας από την μετοχή της ΓΕΚΤΕΡΝΑ, η οποία δεν ήλθε σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο, η σημερινή εικόνα σηματοδότησε την επιστροφή των αγοραστών, μετά την χθεσινή διόρθωση, όμως και σήμερα η ζώνη αντίστασης των 2,70 - 2,73 ευρώ, έδειξε κραταιά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

"Καρέ" ανοδικών συνεδριάσεων για την Τέρνα Ενεργειακή, που έκλεισε σε νέα υψηλά 31 μηνών (το αμέσως υψηλότερο, προσαρμοσμένο, κλείσιμο στις 22/9/2014, 3,1916 ευρώ). Το κλείσιμο του τίτλου υψηλότερα των 3,14 ευρώ, αν επιβεβαιωθεί, ανοίγει τον δρόμο για κίνηση προς την επόμενη αντίσταση των 3,33 ευρώ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι όλοι ενεργοί παίκτες σήμερα είχαν στραμμένη την προσοχή τους στην μετοχή της Folli Follie Group, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της εισηγμένης, που, στην τελική γραμμή, ξεπέρασαν και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις, με τον τίτλο να διαπραγματεύεται με "κραυγαλέα" μονοψήφιο p/e.

Η μετοχή ξεκίνησε με έντονα ανοδικές διαθέσεις και πολύ γρήγορα βρέθηκε στο υψηλό ημέρας των 19,14 ευρώ (+4,02%), όμως από εκεί και πέρα βγήκε σημαντικότατη προσφορά, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο της συνεδρίασης να αναλωθεί σε κίνηση πέριξ των 19,00 ευρώ, πάντα σε κίνηση με μόνιμα θετικό πρόσημο.

Οι αμέσως επόμενες συνεδριάσεις, θα κληθούν να δείξουν αν αυτή η προσφορά ήταν πρόσκαιρη, είτε γιατί "μοιράστηκαν χαρτιά", είτε διότι κάποιοι μέτοχοι "ενοχλήθηκαν" από την ανακοίνωση της εισηγμένης, για την μη διανομή μερίσματος, ή οι εν δυνάμει πωλητές δεν έχουν ολοκληρώσει το "έργο τους".

Σε κάθε περίπτωση, η υπέρβαση των 18,6 ευρώ γύρισε τον τίτλο σε ημερήσιο "long" και αν δώσει κλεισίματα υψηλότερα της ζώνης 19,14 - 19,25 ευρώ, μπορεί να ελπίζει σε minimum κίνηση προς τα 19,54 ευρώ.

Σαφώς λιγότερα τα άξια αναφοράς στις χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις, όπου η Quest Συμ. (-3,7%) συμπλήρωσε και τέταρτη συνεχόμενη πτωτική συνεδρίαση, ενώ η Intralot (+1,28%) "μετρά" τέσσερις ανοδικές συνεδριάσεις και τρεις αμετάβλητες, στις τελευταίες επτά.

Επιμένουν πλαγιοανοδικά οι Fourlis (+1,13%), Attica Group (+3,53%), "καρέ" ανοδικών συνεδριάσεων για την ΑΝΕΚ (+1,28%), τρεις οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για τον Δρομέα (+6,43%, με "ανοιχτές" εντολές αγορών), ενώ η Αλουμύλ (+2,87%) αθροίζει τέσσερις ανοδικές και πτωτική συνεδρίαση, στις τελευταίες πέντε.

Οι μικρές ημερήσιες αλλαγές, δεν άλλαξαν τα τεχνικά δεδομένα και στην περίπτωση του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (-0,16%). Υπάρχει η σημαντική αντίσταση στις 1835 και η πρώτη στήριξη στις 1805 μονάδες. "Intraday position long" με "stop" τις 1767 μονάδες.

Από εκεί και πέρα η σημερινή συνεδρίαση ήταν η τελευταία της χρηματιστηριακής εβδομάδας, καθώς είναι καθ΄ οδόν το Πάσχα για Ορθοδόξους και Καθολικούς.

Υπενθυμίζεται ότι τα Χρηματιστήρια στην Ευρώπη θα παραμείνουν κλειστά για τέσσερις ημέρες και θα ανοίξουν την Τρίτη του Πάσχα. Κλειστές θα παραμείνουν και οι Αγορές ομολόγων στην Ευρώπη την Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα. Αντίθετα, στις ΗΠΑ οι Αγορές έχουν αργία μόνο την Μεγάλη Παρασκευή, ενώ την Δευτέρα του Πάσχα οι συναλλαγές θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α. και για όσους επιμένουν να ασχολούνται με τα στατιστικά, η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, έστω και την σημαντική βοήθεια των τελικών δημοπρασιών, αποδείχθηκε η τρίτη συνεχόμενη ανοδική, για τον Γενικό Δείκτη, με εβδομαδιαία κέρδη 0,37%. Στο ίδιο διάστημα ο κλαδικός δείκτης των Τραπεζών κατέγραψε απώλειες 1,07%. Από την αρχή του χρόνου ο Γενικός Δείκτη σημειώνει κέρδη 6,2% και ο Τραπεζικός δείκτης απώλειες 7,83%.

Η εικόνα στις ξένες αγορές

Μικτές διαθέσεις επικράτησαν κατά την σημερινή συνεδρίαση στις μεγάλες Αγορές Ασίας και Ειρηνικού, με τα μεγαλύτερα κέρδη για τον δείκτη Kospi (+0,93%) και τις μεγαλύτερες απώλειες για τον Αυστραλό ASX 200 (-0,74%). Αρνητικά πρόσημα στην Ευρώπη, ενώ με ισχνές διαθέσεις ανοδικής αντίδρασης, ξεκίνησε η συνεδρίαση στην Wall Street.

Στην Ευρώπη, αύξηση 0,1% σε μηνιαία και 1,5% σε ετήσια βάση κατέγραψαν οι τιμές καταναλωτή στη Γερμανία τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία,

"Περισσότερες Βρετανικές Τράπεζες σχεδιάζουν να συγκρατήσουν την προσφορά πίστωσης προς τους Καταναλωτές στους επόμενους τρεις μήνες, από ότι σε οποιαδήποτε στιγμή πριν από την κρίση του 2008/2009", σύμφωνα με έρευνα της Τράπεζας της Αγγλίας.

Στην "άλλη πλευρά του Ατλαντικού", ο αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλαν αίτηση για επίδομα ανεργίας υποχώρησε στις 234.000 την εβδομάδα που έληξε στις 8 Απριλίου, από 235.000 την προηγούμενη εβδομάδα, παραμένοντας κοντά σε χαμηλά 40 ετών. Οι αναλυτές προέβλεπαν ότι θα αυξηθεί στις 245.000.

Oι τιμές παραγωγού υποχώρησαν το Μάρτιο για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2016, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε την Πέμπτη το Υπουργείο Εργασίας.

Τι εκτιμούν αναλυτές της αγοράς

"Η ανοδική τμήση της συσσώρευσης, που είχε αποτυπωθεί από το Γενικό Δείκτη την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ των 660 με 675 μονάδων, έχει ανοίξει το διάδρομο για την προσέγγιση της πολυπόθητης περιοχής ψυχολογικής αντίστασης των 700 μονάδων", επισημαίνει ο Απόστολος Μάνθος.

Η πιθανή έλευση του Γενικού Δείκτη άνω των 700 μονάδων, με περίσσια ανοδικών "καυσίμων", μπορεί να δώσει ώθηση προς την πολύ σημαντική περιοχή αντίστασης των 730 μονάδων. Στην αντίθετη περίπτωση, που ο Γενικός Δείκτης δηλώσει αδυναμία κίνησης προς το όριο των 700 μονάδων, μπορεί να επιφέρει ένα διαγραμματικό "pullback" προς το επίπεδο βραχυχρόνιας στήριξης των 675 με 670 μονάδων.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανοδική τμήση των 1800 μονάδων για το δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης, καθώς επετεύχθη μετά από αρκετές άκαρπες προσπάθειες. Τεχνικά το επόμενο σημείο αντίστασης εντοπίζεται στις 1872 μονάδες. Σημείο, όπου θα πρέπει ο δείκτης να το διασπάσει με "δύναμη επιβεβαίωσης" για να μπορέσουμε να "γυρίσουμε σελίδα" κοιτώντας, πλέον, προς το επίπεδο των 1950 μονάδων.

Οποιαδήποτε, όμως, επιστροφή χαμηλότερα των 1800 μονάδων θα έθετε το κίνδυνο ενός "Bull trap" σχηματισμού, δίνοντας έτσι πόντους στο σενάριο επαναξιολόγησης της ζώνης στήριξης των 1760 με 1740 μονάδων.

Αντιμέτωπος με τις 800 μονάδες βρίσκεται ο Τραπεζικός δείκτης δίχως μέχρι τώρα να έχει δείξει ότι έχει τις δυνάμεις για να αποδράσει από το εν λόγω επίπεδο τιμών και να κινηθεί προς το επόμενο βήμα αντίστασης των 850 μονάδων.

"Το σημείο όπου μπορεί να φέρει τους 'Buyers' σε δύσκολη θέση είναι οι 770 μονάδες" τονίζει ο υπεύθυνος τμήματος ανάλυσης και μέλος επενδυτικής επιτροπής της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ.

Οι πρωταγωνιστές του ΧΑ

Την εκτίμηση ότι το ΔΝΤ θα παραμείνει στο Ελληνικό πρόγραμμα ως επόπτης και πως θα βρεθεί συμφωνία πριν τις λήξεις των ομολόγων τον Ιούλιο διατυπώνει η Citi, στον απόηχο των πρόσφατων δηλώσεων Λαγκάρντ ότι "χρειάζονται λεπτομέρειες αναφορικά με τις προθέσεις των Ευρωπαίων Εταίρων για το θέμα του χρέους".

Η άποψη της Goldman Sachs για την πορεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, στην τελευταία μηνιαία ανάλυσή της για τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες, με τίτλο "European Banks Sector overview and Conviction List stocks" επαναλαμβάνει ότι οι Τραπεζικές μετοχές εξαρτώνται από τις πολιτικές εξελίξεις, γεγονός που αποτυπώνεται και στην πορεία της καταθετικής τους βάσης από το 2014.

"Οι Δανειστές πρέπει να αλλάξουν ρότα στο θέμα της ελάφρυνσης του Ελληνικού χρέους", υποστηρίζει σε άρθρο γνώμης το πρακτορείο Bloomberg.

Επιστρέφοντας στη σημερινή συνεδρίαση, ο Γενικός Δείκτης ξεκίνησε με διαθέσεις ανοδικής αντίδρασης φθάνοντας μέχρι τις 686,23 μονάδες (+0,15%), όμως μετά τις 10.48 κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο. Στις 17.00 βρέθηκε στο χαμηλό ημέρας των 680,78 (-0,64%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών έκλεισε στις 683,57 μονάδες, με ημερήσιες απώλειες 0,24%.

Ο τζίρος υποχώρησε στα 28,4 εκατ., από τα οποία τα 2,3 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΑΛΦΑ), ενώ Alpha Bank και Folli Follie Group απέσπασαν το 51% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.
Από τις μετοχές του FTSE25, μόνο οι ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΕΕ και Folli Follie Group, δεν ήλθαν σε επαφή μα το αρνητικό πρόσημο.

Αντίθετα δεν "πρασίνισαν" καθ΄ όλη την διάρκεια της συνεδρίασης οι Alpha Bank, Motor Oil, Εθνική, Πειραιώς, ΔΕΗ, Μυτιληναίος και ΟΠΑΠ.

Ο "κακός χαμός" στις τελικές δημοπρασίες, όπου στο χαμηλό ημέρας έκλεισαν οι Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς και Ελλάκτωρ και στο υψηλό ημέρας οι Αεροπορία Αιγαίου, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, ΕΕΕ, Ελ. Πετρέλαια, Σαράντης, Τέρνα Ενεργειακή, Viohalco, Grivalia, Jumbo.

Τηρουμένων των αναλογιών, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ικανοποιητική η τελική εικόνα με 58 ανοδικές μετοχές, έναντι 32 πτωτικών, ενώ 7 τίτλοι ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση με κέρδη μεγαλύτερα του 9%.

ΧΠΑ

Με αξιοπρόσεκτη υποχώρηση ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στην Αγορά Παραγώγων, ενώ καθίζηση παρουσίασαν οι συναλλαγές τόσο στα συμβόλαια του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (22.768 συμβόλαια).

Στα 6.026 συμβόλαια του δείκτη, μειώθηκαν οι ανοιχτές θέσεις για τον πρώτο μήνα (Απρίλιος).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 305, 236 για τον Απρίλιο, 69 για τον Μάιο και 0 για τον Ιούνιο - τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα 1.816,25) κινήθηκε μεταξύ 1.816 και 1.828 μονάδων και αιφνιδιαζόμενο από τις τελικές δημοπρασίες, αύξησε την υποτίμηση στο 0,5%, σύμφωνα με την τιμή εκκαθάρισης.

Δεν υπήρξε αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Eurobank (2.867), Πειραιώς (6.823), Εθνική (7.232), MIG (1.617), Alpha Bank (3.354), ΔΕΗ (107), ΓΕΚ (123), Folli Follie Group (276).

Οι περισσότερες ανοιχτές θέσεις - συμβόλαια (Μέγεθος Συμβολαίου: 100 Μετοχές, Φυσική Παράδοση), για τον πρώτο μήνα (Ιούνιος), στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών σε: Alpha Bank (29.817), MIG (57.735), Eurobank (58.487), Εθνική (67.369) και Πειραιώς (144.815).

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC (*), καθώς το Χ.Α., πλέον, στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Πειραιώς (5.841.654 τεμ.), Alpha Bank (1.929.215 τεμ.), Εθνική (5.420.166 τεμ.) και Eurobank (2.183.157 τεμ.).

(*) Τα στοιχεία Συναλλαγές Δανεισμού Τίτλων μέσω OTC δηλώνονται από τους χειριστές ΣΑΤ και αφορούν τις ποσότητες που έχουν καταγραφεί στο ΣΑΤ έως και τη προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v