Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρέλαιο και αποτελέσματα πιέζουν την Wall Street

Στο κόκκινο οι δείκτες στην Wall, καθώς συνεχίζεται η καθοδική πορεία του αργού πετρελαίου. Απώλειες 1,85% γιατ ον Nasdaq. Πτώση 150 μονάδες για τον Dow. Ενισχύεται το δολάριο έναντι του ευρώ. Κέρδη 5,2% για την μετοχή της Mondelez. Boυτιά 10% για την Tesla.

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι μετοχές στην αμερικάνικη αγορά εν μέσω "βροχής" εταιρικών αποτελεσμάτων, με τους επενδυτές να παρακολουθούν την νέα πτώση του αργού πετρελαίου ενώ αναμένουν τα αυριανά στοιχεία για την ανεργία.

O Dow Jones κινείται 0,87% χαμηλότερα ή 155 μονάδες στις 17.388 μονάδες, ο Nasdaq υποχωρεί 1,85% στις 5.045 μονάδες, ενώ ο S&P 500 διολισθαίνει 0,99% στις 2.079 μονάδες. 

Κοντά στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων σαράντα ετών παρέμειναν οι αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας την εβδομάδα που έληξε στις 1 Αυγούστου.

Στα εμπορεύματα, απώλειες 1,95% πραγματοποιεί το αργό πετρέλαιο στα 44,27 δολάρια το βαρέλι.

Ο χρυσός διολισθαίνει 0,15% στα 1.084 δολάρια ανά ουγκιά.

Στην αγορά συναλλάγματος το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, άνοδο πάνω από 4% πραγματοποιούν οι μετοχές των Transocean και Michael Kors μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων που ήταν καλύτερα από τα αναμενόμενα.

Άλμα 5,2% καταγράφει η Mondelez. O επενδυτής Bill Ackman δημοσιοποίησε ότι έχει μερίδιο 7,5% στην εταιρεία.

Απώλειες 1-% σημειώνει η μετοχή της Tesla μετά την ανακοίνωση στοιχείων για το δεύτερο τρίμηνο.

Βουτιά 28% πραγματοποιεί η μετοχή της Keurig Green Mountain, μετά την μείωση των προβλέψεων για τις πωλήσεις και τα κέρδη.

Πτώση 3% για την μετοχή της Dinsey

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v