Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Veterin, Γενική Τράπεζα, Centric Πολυμέσα και Intracom Συμμετοχών πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου με θέμα τον προϋπολογισμό του ΙΚΑ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 524B/20.09.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 887 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. τα 6.783.567 δικαιώματα (ΑΚΤΙΒΔ) της εταιρίας ”ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.”, συμμετοχής στην πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών, διαπραγματεύσιμα από 23/10/2006 έως και 31/10/2006, με κωδικό ISIN GRX333003010, ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης και τιμή εκκίνησης δικαιώματος € 0,01. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 23/10/2006 έως και 06/11/2006.

* Σύμφωνα με την αριθμ. 524Β/20.9.2006 Απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.100 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

Γενικές συνελεύσεις

VETERIN Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:30, στο ξενοδοχείο Intercontinental, Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενσωμάτωση της από 18/4/2006 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της λόγω μετατροπής ομολογιών σε μετοχές.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 36.591.752,89 ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με ταυτόχρονη ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

4. Έγκριση αντικατασταθέντων μελών του διοικητικού συμβουλίου.

5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, στις 12:00, στο ισόγειο αμφιθέατρο του κτιρίου Διοίκησης της εταιρίας, Λ. Μεσογείων 109-111, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση Ομολογιακού Δανείου μειωμένης εξασφάλισης.

2. Τροποποίηση του άρθρου 7 παρ. 2 του Καταστατικού (διάρκεια προθεσμίας άσκησης δικαιώματος προτίμησης σε περίπτωση αύξησης κεφαλαίου).

CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της, Μακρυγιάννη 20, Μοσχάτο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας κατά τέσσερα εκατομμύρια τριακόσιες ογδόντα πέντε χιλιάδες εννιακόσια ενενήντα εφτά ευρώ (4.385.997) και δη ως εξής: -κατά δύο εκατομμύρια πεντακόσιες έξι χιλιάδες διακόσια ογδόντα τέσσερα (2.506.284,00) ευρώ, διά της κεφαλαιοποιήσεως ισόποσου μέρους εκ του Λογαριασμού των Λογιστικών Βιβλίων της εταιρίας ”Αποθεματικό από την υπέρ το άρτιο έκδοση μετοχών” διά της αυξήσεως της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής από τριάντα (0,30) λεπτά του ευρώ, σε πενήντα τέσσερα (0,54) λεπτά του ευρώ και -κατά ένα εκατομμύριο οκτακόσιες εβδομήντα εννέα χιλιάδες εφτακόσια δέκα τρία ευρώ (1.879.713 ευρώ) για κεφάλαιο κίνησης, με την καταβολή μετρητών και με την έκδοση δύο εκατομμυρίων ογδόντα οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων εβδομήντα (2.088.570) νέων κοινών με δικαίωμα ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας εκάστης πενήντα τέσσερα λεπτά του ευρώ (0,54), με τιμή διάθεσης ενενήντα λεπτά του ευρώ (0,90), και δικαίωμα απόληψης μερίσματος από τη χρήση του έτους 2006, παρεχομένου δικαιώματος προτιμήσεως στους παλαιούς μετόχους της εταιρίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 13 παρ. 5 του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει, καθώς επίσης και με αναλογία δέκα (10) παλαιών μετοχών με δύο (2) νέες μετοχές.

2. Ως εκ του ανωτέρω θέματος υπ’ αριθμ. 1, τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας που αφορά στο κεφάλαιό της. 3.Βελτίωση του Σκοπού της εταιρίας και τροποποίηση του οικείου άρθρου 4 του Καταστατικού της εταιρίας.

4. Σύνταξη ενιαίου κειμένου του Καταστατικού.

5. Οτιδήποτε ήθελε νομίμως προταθεί.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της, στο 19ο χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Παιανία Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, προς απόσβεση του χρεωστικού υπολοίπου που προέκυψε από την πρώτη εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (αλλαγή λογιστικών αρχών) και παροχή σχετικής εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για την εκτέλεση της απόφασης αυτής. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας, περί μετοχικού κεφαλαίου.

2. Ανακοίνωση στοιχείων για την αγορά ιδίων μετοχών, σύμφωνα με την απόφαση της από 30/6/2005 τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

Συνεντεύξεις Τύπου

* Με αφορμή τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιεί ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, με τον διοικητή του Ι.Κ.Α., κ. Γιάννη Βαρθολομαίο, παραχωρείται συνέντευξη Τύπου με θέμα τον προϋπολογισμό του Ι.Κ.Α., στις 12:30, στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού (Αγ. Κωνσταντίνου 12).

* Ο πρόεδρος & CEO της Northcourse Leisure Real Estate Solutions, Preben Vestdam, και ο διευθύνων σύμβουλος της RCI Hellas, Δημήτρης Μανίκης, παραχωρούν συνέντευξη Τύπου στις 12:30, στη Βασιλική Σουίτα (Royal Penthouse Suite) του ξενοδοχείου KING GEORGE ΙΙ, με αφορμή τo ”3ο Ευρωπαϊκό συνέδριο για το τουριστικό Real Estate”, που πραγματοποιείται στις 23 & 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο King George ΙΙ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v