Η ατζέντα της Τρίτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ και στο ΧΑΚ οι 406.147 νέες (ΚΟ) μετοχές της Τράπεζα Κύπρου, που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ λόγω stock option, ενώ η εταιρία Κατσέλης πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Παράλληλα πραγματοποιείται η Έκτακτη Συνέλευση των μετόχων της Λαικής Τράπεζας.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 406.147 νέες (KO) μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock options) από το προσωπικό του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου, συνολικά 608 άτομα, σε τιμή διάθεσης μετοχής 5,65 ευρώ. Tο νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 549.940.474 (ΚΟ) μετοχές.

* Σήμερα, 24/10/2006, σύμφωνα με την αριθ. 574/18.10.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 12.361 κοινές ονομαστικές και 3.825 προνομιούχες μετοχές της τράπεζας ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Γενικές συνελεύσεις

ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Πραγματοποιείται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Λαϊκής Τράπεζας στην οποία θα ζητηθεί η έγκριση των μετόχων για την υλοποίηση της συγχώνευσης με την Εγνατία και Marfin F.G.

ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.: Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στη θέση Λουτρό Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για τη μεταβίβαση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της αρμοδιότητας προς έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου μέχρι του ποσού των 35.000.000 ευρώ και προς καθορισμό των όρων του και

2. Λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με τη δωρεάν έκδοση νέων μετοχών λόγω κεφαλαιοποίησης αποθεματικών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

3. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός, Σ. Τσιτουρίδης, θα προλογίσει την κεντρική ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που οργανώνει το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Eβδομάδας για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία. Η ημερίδα πραγματοποιείται στις 09:15, στο ξενοδοχείο ”Makedonia Palace” της Θεσσαλονίκης. Στις 18:00 ο Υπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στο Διήμερο Συνέδριο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο ”Park”, με θέμα ”Mentoring-εμπειρίες, αποτελέσματα και προοπτικές”.

Διεθνή

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Σεπτέμβριος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v